Select your timezone:
Select
2018/10/01 13:09 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @210 10/10
 

Με το παιχνίδι της Λαμίας εναντίον της Ξάνθης πέφτει η αυλαία της 5η αγωνιστικής για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Από σπουδαία ισοπαλία 2-2 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό προέρχεται η Λαμία μετά και από πολύ καλή εμφάνιση. Παρότι ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα και έκανε τις πρώτες ευκαιρίες , κόντρα στην ροή του αγώνα ήταν αυτή που δέχτηκε πρώτη γκολ. Δεν το έβαλε κάτω όμως και κατάφερε στο 74΄να φτάσει στην ισοφάριση αλλά στο 88΄είδε την ομάδα του Παναιτωλικού να παίρνει στο σκορ. Σε ένα συγκλονιστικό φινάλε κέρδισε πέναλτι στο 97΄και παρότι σε πρώτη φάση το απέκρουσε ο Κυριακίδης, πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 2-2. Πρώτος βαθμός μετά από 3 ήττες, δείχνει βελτίωση μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και θέλει σήμερα και την πρώτη νίκη της.

Η Ξάνθη μετά από 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 3 πρώτα ματς, έφτασε την Κυριακή και στην πρώτη της νίκη. Υποδέχτηκε τον ΟΦΗ και τον νίκησε αρκετά εύκολα με 3-0. Η διαφορά με το προηγούμενο εντός 1-1 με τον Παναιτωλικό ήταν πως αυτή την φορά ήταν αρκετά αποτελεσματική στις πολλές ευκαιρίες που έκανε. Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος σκόραρε 2 φορές, στο 28΄και στο 40΄, για να καθαρίσει στην ουσία το ματς. Λίγο πριν το τέλος του και συγκεκριμένα στο 87΄πέτυχε και τρίτο τέρμα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Την Τετάρτη, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και πάλι κόντρα στους Κρητικούς στο ίδιο γήπεδο έμεινε στο 0-0, με τον πολύ δυνατό αέρα να είναι το στοιχείο που κυριάρχησε στο ματς.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι ανεβασμένες και κάνουν πλέον αρκετές φάσεις από την μέση και μπροστά. Οι γηπεδούχοι βγάζουν πάθος και θέλουν την πρώτη τους νίκη και από την άλλη η Ξάνθη έχει την ποιότητα να παλέψει το ματς. Θεωρώ πως, όσο και αν οι αποδόσεις το θεωρούν απίθανο, μπορούμε να δούμε γκολ στο ματς! OVER 2,5

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)