Select your timezone:
Select
2018/10/02 17:27 bet title Yes (Both Teams To Score) @-105 10/10
 

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν υποδέχεται τον Άγιαξ.

Στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου η ΑΕΚ έχασε στην Ολλανδία από τον Άγιαξ με 3-0 χωρίς να αντισταθεί ιδιαίτερα. Άντεξε στο πρώτο μέρος και κράτησε μακριά από την εστία της τους Ολλανδούς αλλά μετά το γκολ που δέχτηκε με το ξεκίνημα της επανάληψης κατέρρευσε δεχόμενη άλλα δύο τέρματα. Στο πρωτάθλημα πέτυχε μια ακόμα νίκη στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ με 3-0. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησε εύκολα, άνοιξε το σκορ στο 20΄και αφού από το 30΄έπαιζε με παίχτη παραπάνω δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει 2 ακόμα τέρματα στο 32΄και στο 65΄. Με αυτή την νίκη έφτασε τους 13 βαθμούς, στο μείον ένα από την κορυφή που μοιράζονται ΠΑΟΚ και Ατρόμητος.

H Μπενφίκα στην πρεμιέρα των ομίλων υποδέχτηκε την Μπάγερν και ηττήθηκε με 2-0. Είχε σχεδόν ίδιο αριθμό τελικών με την αντίπαλό της, αλλά έλειψε η ουσία και φυσικά υπήρχε και η διαφορά ποιότητας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από μεγάλη γκέλα στην έδρα της Τσάβες αφήνοντας με την ισοπαλία 2 πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για τον τίτλο.. Προηγήθηκε στο 3', στο 75' το 1-1, πέτυχε δεύτερο γκολ στο 84', όμως έμεινε με παίκτη λιγότερο 3 λεπτά αργότερα και ισοφαρίστηκε εκ νέου στο 94'! Το αποτέλεσμα αυτό είχε ως συνέπεια να πέσει από την κορυφή και είναι πλέον στο μείον δύο από την πρωτοπόρο Μπράγκα και έναν από την Πόρτο.

Θα γίνει μεγάλη μάχη στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ για να έχει ελπίδες πρόκρισης ή έστω συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να εκμεταλλευτή την έδρα της στο αποψινό ματς και να πάρει αποτέλεσμα. Η Μπενφίκα παίζει πάντα επιθετικά, αλλά στις εξόδους της στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει τα θεματάκια της. Θα δούμε γκολ πιστεύω και από τις δύο ομάδες.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)