Select your timezone:
Select
2018/10/04 17:16 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-125 6/10
 

Για τον δεύτερο όμιλο του Europa League η Ρόζενμποργκ θα φιλοξενήσει την Λειψία.

Την πρώτη αγωνιστική ταξίδεψε στην Σκοτία να αντιμετωπίσει την Σέλτικ στην έδρα της η Ρόζενμποργκ αλλά δεν ήταν καθόλου καλή και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Ακόμα και έτσι όμως παρέμενε μέσα στο παιχνίδι μιας και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τον δρομο προς τα δίχτυα. Τελικά δέχτηκε το γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος για το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Άτολμη και παθητική ήταν η εμφάνιση των Νορβηγών, που θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη αν έπαιζαν πιο τολμηρά. Στο πρωτάθλημα παραμένουν στο -4 από την κορυφή, καθώς στην πιο πρόσφατη αγωνιστική υπέστησαν ήττα με 1-0 από τη Μόλντε, όμως ήταν τυχεροί καθώς και η Μπραν έχασε στο Τρόμσο με 2-1. Έτσι παρέμεινε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Η Λειψία, από τη μεριά της, σε ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις γνώρισε την ήττα με 3-2 εντός έδρας από την Σάλτσμπουργκ. Οι Γερμανοί έμειναν πίσω στο σκορ στο πρωτο ημίχρονο με 2-0, αλλά στην επανάληψη το έβαλαν ποτέ κάτω και έφτασαν στην ισοφάριση στο 82΄αφού πρώτα είχαν μειώσει στο 70΄. Παρ' όλα αυτά, οι "αυστριακοί ταύροι" είχαν τον τελευταίο λόγο και με γκολ στο 89' πήραν τη νίκη. Στο πρωτάθλημα, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι κατάφερε να πάρει το διπλό μέσα στην έδρα της Χόφενχαϊμ με 2-1, παραμένει όμως χαμηλά στην βαθμολογία έχοντας 7 βαθμούς.

Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι από δύο ομάδες με παρόμοιο αγωνιστικό στυλ. Η Ρόζενμποργκ δεν θα κλειστεί και η Λειψία όταν βρει χώρους σκοράρει με ευκολία αλλά η άμυνα της δεν είναι εμπιστοσύνης. Γκολ και θέμα!

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)