Select your timezone:
Select
2018/10/12 16:13 bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @200 6/10
 

Για την διοργάνωση του UEFA National League το Βέλγιο θα υποδεχτεί την Ελβετία.

Συνεχίζει εντυπωσιακά το Βέλγιο και μετά την επιτυχία του στο πρόσφατο Μουντιάλ και στην νέα διοργάνωση της UEFA. Στην πρεμιέρα νίκησε στην έδρα της Ισλανδίας με 3-0 χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Στο διάστημα 28΄- 31΄κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα και να ΄καθαρίσει΄ το ματς. Στο δεύτερο μέρος κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων κατάφερε λίγο πριν το τέλος του ματς πέτυχε και τρίτο τέρμα. Νωρίτερα χρονικά είχε προηγηθεί μια ακόμα νίκη με το ευρώ 4-0 σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Σκωτίας.

Η Ελβετία στην πρεμιέρα του ομίλου είχε διαλύσει με 6-0 την ομάδα της Ισλανδίας. Το σκορ τα λέει όλα, με τους γηπεδούχους να είναι εντυπωσιακοί και να σκοράρουν όποτε θέλουν. Λίγες μέρες αργότερα ταξίδεψε στο Λονδίνο να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Αγγλία και με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τη έχασε με 1-0. Πολύ καλή εμφάνιση , με ωραίο ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα να την αδικεί καθώς έχασε και καλές ευκαιρίες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το υπάρχον ρόστερ θεωρείτε από τα πιο ταλαντούχα των
τελευταίων ετών και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες μετά και την θετική παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας και στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Το Βέλγιο εντυπωσιάζει και με μπόλικο ταλέντο, ειδικά από την μέση και μπροστά , είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά από την μία η αμυντική του αστάθεια και από την άλλη η πολύ καλή κατάσταση των Ελβετών και η ευκολία τους στο σκοράρισμα συνθέτουν ένα δίδυμο στην σημερινή αναμέτρηση πως μας υπόσχεται μια ενδιαφέρον αναμέτρηση με θέαμα και γκολ. Βλέπω νίκη για το Βέλγιο αλλά και να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)