Select your timezone:
Select
2019/01/20 15:14 bet title Yes (Both Teams To Score) @-125 5/10
 

Η γκαντεμιά και η ανικανότητά της στο αμυντικό κομμάτι έχει πάει σε άλλο επίπεδο . Στο τελευταίο με τη Μπέρνλι εκτός ηττήθηκε με 2 - 1 , από δύο αυτογκόλ . Όλοι περίμεναν ενίσχυση στο μεσοαμυντικό κομμάτι , όμως ο θεός Ρανιέρι έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους ανακοινώνοντας τον εξτρέμ Ράιαν Μπάμπελ . Δεν θα παίξει ο Μόουσον ( στόπερ ) .

Η Τότεναμ έχασε τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή . Αυτόν που είναι σχεδόν αδύνατον να τον αντικαταστήσει . Μιλάω για τον Χάρι Κειν που θα μείνει εκτός μέχρι τον Μάρτιο . Μαζί με αυτόν έχασε και το ματς από το τρένο της Γιουνάιτεντ με το τελικό αποτέλεσμα μάλλον να την αδικεί καθώς θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει αν δεν υπήρχε ο εκπληκτικός Νταβίβ Ντε Χέα . Εκτός από τον Κέιν , εκτόε θα είναι και ο ΣΟν που λείπει στο ασιατικό κύπελλο , ο χαφ Σισοκό , ενώ αμφίβολος δίνεται ο Λούκας Μόουρα .

Εκτίμηση : Η Φούλαμ καίγεται για νίκη αφού είναι στο - 7 από θέση που δίνει σωτηρία . Η Τότεναμ ζει στον αστερισμό του τραυματισμού του Κέιν και όλοι βρίσκονται σε σύγχιση μέσα στον σύλλογο και ειδικότερα ο Μαουρίσιο Ποκετίνο , διότι δεν προβλέπεται μεταγραφική ενίσχυση . Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τη Φούλαμ και ας καίγεται για βαθμούς αλλά ούτε και την Τότεναμ χωρίς Κέιν . Πάμε με γκολ / γκολ .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)