Select your timezone:
Select

AEK Athens FC v Chania Kissamikos

01/23 17:15 Erstma +2.50
2019/01/23 15:54 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-200 5/10
 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το πρώτο ματς με τον Κισσαμικό ( 1 - 1 ) , άλλαξε τη διάταξη και τα αποτελέσματα ήταν ευεργετικά . Πρώτα , πέρασε με 0 - 4 από τα Γιάννινα και νίκησε 3 - 0 από το ημίχρονο τον Αστέρα Τρίπολης . Φαίνεται να ταιριάζει στους Μάνταλο και Μπακασέτα να κινούνται στον άξονα . Είναι πολύ πιο δημιουργικοί και πολύ πιο απειλητικοί . Βέβαια , όλη αυτή η βελτίωση της ΑΕΚ φάνηκε με αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου και θα κριθεί ουσιαστικά στα ντέρμπυ . Στο σημερινό , θα κάνει μερικό ροτέισιον .

Ο Κισσαμικός αφού πήρε αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ , βρήκε και τα πατήματά της στο πρωτάθλημα της Football League . Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έκανε τρεις νίκες . Το προηγούμενο Σάββατο πήρε σημαντική νίκη με 1 - 0 απέναντι στον Καραϊσκάκη που είναι αντίπαλος στη μάχη για τη σωτηρία . Γενικότερα , είναι μία ομάδα που βασίζεται στην αμυντική τη λειτουργία που είναι πολύ βελτιωμένη τελευταία . Βέβαια , στο σημερινό δύσκολα θα αντέξει καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη .

Εκτίμηση : Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σήμερα νομίζω ότι θα κερδίσει με μεγάλη ευκολία . Όσο και αν έχει βελτιωθεί μεσοαμυντικά ο Κισσαμικός , η διαφορά είναι τεράσρτια για να αντέξει στο ΟΑΚΑ . Πάμε με over2,5 . Όποιος θέλει κάτι καλύτερο βλέπω και over3,5 που παίζεται στο 2,10 . Κι ' εγώ αυτό ήθελα αλλά δεν δίνεται ως επιλογή εδώ .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)