Select your timezone:
Select
2019/02/03 11:46 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @350 10/10
 

Επόμενη πρόταση από Ολλανδία και το ματς της Τσβόλε με αντίπαλο την Ουτρέχτη.Φαβορί στις αποδόσεις δίνονται οι φιλοξενούμενοι κάτι όμως που θεωρώ λάθος.
Οι γηπεδούχοι τον καινούργιο χρόνο έχουν δύο στις δύο νίκες με αντιπάλους τις Φέγενορτ και Χεράκλες και δείχνουν ότι μετά την αλλαγή προπονητή αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση θα είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που έδειξαν το πρώτο τετράμηνο.Ξέφυγαν πλέον από την επικύνδηνη ζώνη χωρίς όμως να είναι άνετοι βαθμολογικά.Εντός έδρας πάντως θα ήθελα να βελτιώσουν την βαθμολογική συγκομιδή τους καθώς έχουν μόλις δύο νίκες σε δέκα ματς.Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα στο σημερινό ματς.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας στηριζόμενοι κυρίως στην έδρα τους αφού στα εκτός έδρα ματς δεν τα πάνε καλά ενώ με την έλευση της καινούργια χρονιάς δείχνουν εκτός φόρμας συμπληρώνοντας τέσσερις σερί ήττες.Επίσης υπάρχει ένα θέμα με κάποιους παίκτες στην ομάδα και ήρθε στο φως η κακή σχέση που έχει ο προπονητής με κάποιους από αυτούς με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Επιθετικό Τανάν βασικό ως τώρα που βάσει ρεπορτάζ μένει εκτός αποστολής πλέον για λόγους απειθαρχείας προς τον προπονητή.Όχι ευχάριστο το κλίμα δηλαδή.
Έτσι λοιπόν με βάσει την φόρμα των δύο ομάδων αλλά και την κακή παρουσία των φιλοξενούμενων στα εκτός έδρας ματς θεωρώ λάθος τον φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων σε αυτό το ματς.Αξία λοιπόν στην πλευρά των γηπεδούχων που σε τιμές τριπλασιασμού του πονταρίσματος αξίζουν ένα ποντάρισμα.Επιλογή πρώτη λοιπόν ο άσσος.Με βάση όμως όσα έδειξαν στο προηγούμενο ματς εντός έδρας με την Φέγενορντ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν το τάιμιγκ που είναι σαφέστατα υπέρ πετυχαίνοντας ακόμη μία μεγάλη νίκη και σε σκορ ώστε να ανέβουν και άλλο στην βαθμολογία οπότε υπάρχει η πιθανότητα το ματς να έχει πάνω από τρία γκολ.Πρόταση λοιπόν αλλά και η δεύτερη μου επιλογή εδώ το συνδυαστικό άσσο και όβερ2.5 γκολ που η απόδοση του ανεβαίνει πολύ παραπάνω, στο 4.50.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

dimitris1975

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Bayern Munich W - Man City W

    Lukas2824 09/22 16:45 22 minutes ago
    Over (3.5) @-111 6/10
    The Women's Champions League begins and two strong teams meet, both of which would need to wait for their goals. Both Bayern and City started the season with powerful attacks, but City's defense stumbled with no clean sheets after 3 rounds. Bayern, despite their crushing victory over Peru Germany, have only kept one clean sheet out of 5 this season. Both hot attacks should offer exciting and open games, so I am eagerly waiting for the Over.
    Read less
    Read more

Comments (0)