Select your timezone:
Select
2019/02/04 02:13 bet title Yes (Both Teams To Score) @-125 5/10
 

Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα πρωτάθλημα που οι περισσότεροι στην Ευρώπη δεν έχουν επαφή και θεωρώ ότι κάποιες φορές υπάρχουν λάθη .

Η Αλ Ουεντά τα πηγαίνει εξαιρετικά για τα δικά της δεδομένα , ευρισκόμενη στην έκτη θέση της βαθμολογίας . Προπονητής της είναι ο γνωστός σε όλους Μίντο , Αιγύπτιος πρώην σέντερ φορ της Μίντλεσμπρο , του Άγιαξ κ.α . Έχει φτιαχτεί ένα σύνολο που αποφεύγει να δίνει πολύ γρήγορο τέμπο και προτιμάει να ελέγχει το ρυθμό . Σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος έχει 20 - 18 ενεργητικό - παθητικό .

Η Αλ Ιτιχάντ διανύει μία τραγική περίοδο στη μακρόχρονη ιστορία της . Βρίσκεται στην προτελευταία θέση σε πρωτάθλημα 16 ομάδων , 9 πόντους μακριά από την σωτηρία . Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και σε περίπτωση υποβιβασμού θα υπάρξουν μεγάλες συνέπειες . Δεν '' βολεύει '' να πέσει αυτή η ομάδα για πολλούς λόγους και θεωρώ ότι για να συμβεί πρέπει να κοιμηθεί ο ..... Αλάχ . Τον Ιανουάριο πήρε τον Γκάρι Ροντρίγκεζ και τον Πρίγιοβιτς , γνώριμοι και οι δύο στο ελληνικό κοινό .

Εκτίμηση : Η Αλ Ουεντά σε 10 εντός έδρας παιχνίδια έχει 6 γκολ/γκολ και η Αλ Ιτιχάντ σε 8 εκτός έχει σκοράρει στα 5 . Θεωρώ ότι η ανάγκη της Αλ Ιτιχάντ για νίκη θα την αναγκάσει να αφήσει χώρους . Θα πάω με το γκολ / γκολ . Όποιος θέλει μπορεί να πάει και στο Χ2 ΔΕ στο 1,80 .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)