Select your timezone:
Select

Ergotelis v Asteras Tripolis

02/07 17:00 Erstma -10.00
2019/02/07 12:58 bet title Yes (Both Teams To Score) @110 10/10
 

Παιχνίδι στο Ηράκλειο για τη φάση των 8 του κυπέλλου Ελλάδος . Ο Εργοτέλης είναι η έκπληξη του θεσμού , αφού είναι η μόνη ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία σε αυτή τη φάση του θεσμού . Στον όμιλο άφησε εκτός τον Άρη , ενώ στη φάση των 16 τον συμπολίτη ΟΦΗ . Ο Παπαβασιλείου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο αρέσκεται στο να παίζει με τη μπάλα κάτω , ψάχνοντας συνεχώς την κάθετη από τον άξονα ή μια πάσα κλειδί στα άκρα ώστε να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες . Επίσης , ασκεί πίεση ψηλά για να κλέψει τη μπάλα και να πάει σε άμεση εκτέλεση . Αυτό βέβαια , τον οδηγεί στο να υπάρχουν πολλές φορές κενά στην άμυνα και να βρίσκονται εκτεθιμένοι στον ανοιχτό χώρο . Δεν υπάρχει κάοπια σημαντική απουσία για σήμερα και δεν αναμένεται να πάει σε ροτείσιον . Ίσως ένας - δύο παίκτες .

Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα . Πέρασε με 0 - 2 από τη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης . Αμυντικά , η ομάδα του Παράσχου προβλημάτισε ιδιαίτερα , καθώς δέχτηκε αρκετές καθαρές ευκαιρίες . Ευτυχώς για αυτόν οι παίκτες του Απόλλωνα δεν είχαν ποιότητα στο τελείωμά τους και αστόχησαν . Ο Αστέρας κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του , αφού διαθέτει ποιότητα στην μεσοεπιθετική του γραμμή . Για σήμερα , το τεχνικό επιτελείο των Αρκάδων δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πασαλίδη και Μουνάφο , καθώς και στον Αραβίδη που υπέγραψε μόλις προχθές . Ο Αστέραε θέλει πολύ τη διάκριση στο κύπελλο και δεν αναμένεται να προβεί σε μεγάλο ροτέισιον .

Εκτίμηση : Ο Εργοτέλης δεν έχει καθόλου άγχος . Ήδη έχει πετύχει κάτι σπουδαίο με αυτήν την πορεία . Λαμβάνοντας υπ ' όψιν την ικανότητα των Κρητικών στην επίθεση και τις δυσκολίες στην άμυνα , καθώς και τον Αστέρα που βρίσκεται σε παρόμοια φάση , θα πάμε με το γκολ / γκολ .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)