Select your timezone:
Select
2019/02/07 13:29 (Match Winner) @-139 5/10
 

Δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο η Γκιγκάμπ , αφού αναβλήθηκε το ματς με τη Μπορντό . Παλεύει για τη σωτηρία της αλλά φαίνεται ότι ασχολείται και με τις άλλες διοργανώσεις . Απόδειξη , η πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ αποκλείοντας τη Μονακό στον ημιτελικό . Δεν παίζει κάποιο σοβαρό ποδόσφαιρο αλλά το παλεύει έχοντας και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή . Δεν υπολογίζεται ο Τζιλομποτζί . Ο Γκουβερνέκ στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι δήλωσε πως θα παρατάξει κανονική ομάδα χωρίς αλλαγές .

Ζουν σε όνειρο στη Λυόν , έχοντας κάνει δύο τεράστιες νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος . Αρχικά , στο παραδοσιακό ντέρμπυ της Γαλλίας κέρδισε στις καθυστερήσεις τη Σεντ Ετιέν εκτός και μετά την Παρί Σεν Ζερμέν εντός με ανατροπή ! Η Λυόν φέτος παρουσιάζεται κάπως αλλοπρόσαλλη , αν βρεθεί στη μέρα της μπορει να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα στη Γαλλία , αν όχι μπορεί να χάσει από όλους . Ο Ζενεσιό δήλωσε ότι θα κάνει μερικές αλλαγές αλλά θα πάνε φουλ για τη νίκη . Είπε , επίσης ότι τους πείραξε πολύ ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από το Στρασβούργο και θέλουν πολύ την πρόκριση .

Εκτίμηση : Φιλότιμη η Γκιγκάμπ , ομάδα των κυπέλλων αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξει και το πρωτάθλημα μήπως και σωθεί . Πάω με το διπλό που πληρώνει καλά δεδομένων των συνθηκών .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)