Select your timezone:
Select
2019/02/07 14:06 bet title Yes (Away Team Score a Goal) @-250 6/10
 

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο μέσα στη Λάρισα με 0 - 1 , νίκη που κατ ' εμέ οριστικοποιεί τη θέση του στην πεντάδα . Το θετικό είναι ότι μετά από πολύ καιρό δεν δέχτηκε τέρμα αν και δέχτηκε καθαρές ευκαιρίες . Ο Κάναντι άφησε εκτός τον Μέγιερι και τον Ούμπιδες .

Τραγική η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ , πρέπει να νιώθει τυχερή που δεν έχασε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας . Μέχρι το 32 ' ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος της Ένωσης , αλλά μετά ήρθε η αποβολή του Ζαμπά και ο ΠΑΟΚ περίμενε έξω από την περιοχή του . Από τότε , η ΑΕΚ δεν έβρισκε κανέναν τρόπο να δημιουργήσει και να μπει στην περιοχή . Σέντρα στη σέντρα για 6ο λεπτα , μία βρήκε στόχο και έγινε το 1 - 1 . Η Ένωση έμοιαζε λες και δεν ήταν ομάδα του Ουζουνίδη ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε σύνολα που παίζουν με τη μπάλα κάτω , βγάζουν υπεραριθμίες και συνεργασίες για να ανοίξουν μία άμυνα . Τελικά , ο Ουζουνίδης παραιτήθηκε και επέστρεψε - ο αποτυχημένος όπου και αν πήγε , πλην της ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ . Είναι από αυτές τις μαγικές στιγμές που προσφέρει ο αθλητισμός , όταν ένας άνθρωπος για ανεξήγητο λόγο κολλάει τόσο πολύ με έναν σύλλογο . Δεδομένων των συνθηκών ήταν η καλύτερη επιλογή . Δεν υπολογίζει για το αποψινό στους Μπακασέτα , Κρίστισιτς αλλά επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο Σιμόες ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του .

Εκτίμηση : Η ΑΕΚ δεν θα παίξει ορθολογικό ποδόσφιαρο επειδή άλλαξε προπονητή . Έτσι και αλλιώς ο Χιμένεθ δεν διδάσκει επιθετικό ποδόσφαιρο , με σωστή αμυντική λειτουργία και το ταλέντο στην επίθεση πήρε το περσινό πρωτάθλημα . Φέτος , δυστυχώς για αυτον δεν έχει το ταλέντο στην επίθεση καθώς έφυγε ο Χριστοδουλόπουλος και ο Αραούχο . Ο Πόνσε που ήρθε ως αντικαταστάτης του Αραούχο , είναι εκτελεστής και δεν μπορεί να βοηθήσει εκτός περιοχής . Παρόλα αυτά επείδη θα υπάρξει αλλαγή ψυχολογίας και με δεδομένη την αμυντική αστάθεια του Ατρόμητου φέτος θα πάω με το να σκοράρει η ΑΕΚ τουλάχιστον ένα γκολ .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)