Select your timezone:
Select
2019/02/09 13:53 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-250 4/10
 

Πολλοί λένε ότι η Λίβερπουλ έχει τάσης αυτοκτονίας και διάφορα άλλα . Δεν καταλαβαίνουν ότι απλά περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος και ΑΝ χάσει το πρωτάθλημα θα είναι και λογικό από τη στιγμή που παλεύει με μία ομάδα που έχει περισσότερες λύσεις . Στα αγωνιστικά , λογική ήταν η γκέλα με τη Γουέστ Χαμ . Οι κόκκινοι δεν ήταν καλοί , προηγήθηκαν με γκολ οφσάιντ του Μανέ και ισοφαρίστηκαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου . Επιστρέφει ο Αλεξάντερ Άρνολντ και επιτέλους θα έχει κανονικό δεξιό μπακ .

Ακόμα μία εκτός έδρας ήττα για την Μπόρνμουθ , δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει την Κάρντιφ . Είναι πολύ παράξενο αυτό που συμβαίνει με τη Μπόρνμουθ φέτος , αφού στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε , αλλά εκτός σε 12 ματς έχει 9 ήττες . δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο Κλάιν αφού είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ .

Εκτίμηση : Η Λίβερπουλ όπως είπα και στην αρχή περνάει ένα ντεφορμάρισμα αλλά στο σημερινό πιστεύω πως θα βγάλει αντίδραση . Δεν θα μπορούσε να έχει ιδανικότερο αντίπαλο από τη Μπόρνμουθ που εκτός έδρας παραπατάει . Πάμε με over 2,5 .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)