Select your timezone:
Select
2019/02/09 14:19 bet title Yes (Both Teams To Score) @120 5/10
 

Το παλεύει ο ΠΑΣ αλλά δεν είναι η ομάδα που θαυμάσαμε τις προηγούμενες σεζόν με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο . Εύκολα δέχεται γκολ , δύσκολα βάζει . Το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε και στο ματς με τον Άρη που έχασε με 1 - 0 . Φωνάζει δικαιολογημένα για ένα πέναλτυ που δεν του δόθηκε . Για το αποψινό έχει ξεμείνει από ακραίους οπισθοφύλακες . Δεν υπολογίζονται οι Αποστολόπουλος , Τσιγκάρσκι και Σεργκελασβίλι .

Ακόμα ένα δείγμα για το ότι βρίσκεται εκτός φόρμας το 2019 . Έμεινε στο 0 - 0 με τον Λεβαδειακό , απείλησε ελάχιστα , ενώ σε κάποιες περιπτώσεις απειλήθηκε κιόλας . Φωνάζει για ένα πέναλτυ που δεν του δόθηκε το οποίο μετατράπηκε σε οφσάιντ σε μία ακατανόητη απόφαση από διαιτητή και τον βοηθό του . Δεν υπολογίζονται οι Κάτσε , Δώνης και Μακέντα .

Εκτίμηση : Ο ΠΑΣ καίγεται για νίκη μήπως καταφέρει και πιάσει τη θέση που οδηγεί στο μπαράζ . Δεδομένα κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοιχτεί . Ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τον Μακέντα και ακούω πως χάνει τη μισή επιθετική του γραμμή . Εγώ προβλέπω μεγάλο ματς από τον φορ Καμπετσή . Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή αίζεται γύρω στο 4,00 , ενώ το να δώσει ασσίστ ο νεαρός φορ πληρώνει γύρω στο 13,00 . Πάμε με το γκολ / γκολ .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)