Select your timezone:
Select
2019/02/11 16:54 Alaves v Levante (Match Winner) @100 10/10
 

Τρίτη σερί ήττα για την Αλαβές , αυτή τη φορά αναμενόμενη αφού ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου . Η αλήθεια είναι ότι ήταν αφύσικο αυτό που συνέβαινε στον πρώτο γύρο όταν και βρισκόταν στην τετράδα . Άλλωστε , το είπε και ο κόουτς Αμπελάρδο στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι . Βέβαια , σε περίπτωση που κερδίσει θα πλησιάσει στους δύο βαθμούς την τέταρτη θέση . Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα αγωνιστεί ο μέσος Μπράσανατς , εκτός ο μπακ Μαρτίν , ενώ έτοιμος να αγωνιστεί ο Ιάπωνας Ινουι που γύρισε από το Κύπελλο Ασίας . Με το κλασικό της 4 - 4 - 2 θα κατέβει η Αλαβές , με δύο ζώνες άμυνας και με πρώτο μέλημα να κρατήσει το μηδέν πίσω . Μόλις ο αντίπαλος αφήσει χώρο θα προσπαθήσει να χτυπήσει .

Ισοπαλία 0 - 0 με τη Χετάφε σε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά το γεγονός ότι δεν είχε γκολ . Στα 2 / 3 του παιχνιδιού ήταν η απόλυτη κυρίαρχος . Πίεσε , έκλεψε μπάλες , πήρε όλες τις δεύτερες μπάλες και απείλησε πάρα πολύ . Δυστυχώς για εκείνη , δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της , καθώς οι παίκτες της αποδείχθηκαν ιδιαίτερα επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια . Οι '' Λεβαντίνοι '' βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας , αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν καθαρίσει με την υπόθεση σωτηρία . Στα τελευταία εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόνο μία νίκη , αυτή απέναντι στη Βαγιαδολίδ με 2 - 0 . Δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο να βρει δίχτυα .
Στα εξωαγωνιστικά , προέκυψε ένα πολύ σοβαρό θέμα , με τον αριστερό μπακ Τόνιο να κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και να μένει φυσικά εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας . Εκτός επίσης , οι χαφ Καμπάνια και Ροσίνα , αμφότεροι πολύ βασικά γρανάζια της ομάδας .

Εκτίμηση : Δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερη συγκυρία η Αλαβές για να επιστρέψει στις νίκες . Η Λεβάντε ζει στον απόηχο της σύλληψης του Τόνιο συν τις πολύ σημαντικές απουσίες του Καμπάνια και του Ροσίνα . Πάω με τον άσσο .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)