Select your timezone:
Select
2019/02/11 19:24 bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @600 10/10
 

Για την 24η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η νέοι του Άγιαξ θα υποδεχτούν την Ρόντα.

Οι νέοι του Άγιαξ έχουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση τους από την αρχή του πρωταθλήματος. Μπορεί την μια αγωνιστική να χάσουν από την ουραγό της βαθμολογίας και την επομένη να νικήσουν άνετα ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις. Την περασμένη εβδομάδα έμεινε στην ισοπαλία 3-3 με την Ντόρντρεχτ, παρότι στο 60΄ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Είναι η περσινή πρωταθλήτρια αλλά μιας και δεν μπορεί ποτέ να ανέβει κατηγορία έχει σαν στόχο να προετοιμάζει τους νεαρούς παίχτες της για την πρώτη ομάδα. Στην βαθμολογία μετά από 23 ματς είναι στην 12η θέση με 33 βαθμούς. Αρκετά δυνατοί στην έδρα τους έχοντας 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Η Ρόντα προέρχεται από ήττα εκτός προγράμματος καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρας από την Άλμερε με 2-1. Βρέθηκε πίσω με στο σκορ από το πρώτο 20΄λεπτο, μείωσε στο 35΄αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και έτσι ήρθε η ήττα που την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τις πρώτες θέσεις. Έπεσε στην 6η θέση με 38 βαθμούς, ο στόχο της είναι όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα για τα πλέι οφ ανόδου και η επιστροφή μέσω αυτών στην μεγάλη κατηγορία. Συνηθίζει και αυτή να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Εκτός έδρας έχει σε 11 ματς 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες «τρελές» ομάδες. Δεν έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους , δεν ξέρουν τι σημαίνει άμυνα και είναι ικανές για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Θα πάω με την ομάδα που έχει μεγαλύτερο κίνητρο , δηλαδή την Ρόντα, αλλά θεωρώ απίθανο να κρατήσει το μηδέν ή να μην σκοράρει ο Άγιαξ. Θα ποντάρω στο GG & 2 .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

GeorgeEle13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)