Select your timezone:
Select
2019/02/12 19:19 (Correct Score) @850 10/10
 

Για το πρώτο ματς των 16 του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Παρι Σεν Ζερμέν.

Η Μάντσεστερ χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε την πρόκριση από την φάση των ομίλων τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο, πίσω από την Γιουβέντους. Άλλη ομάδα αυτή των ομίλων με την σημερινή, καθώς στον πάγκο της βρίσκεται πλέον ο Σόλσκιερ με τον οποίο σε 11 ματς παραμένουν αήττητοι! Με αυτόν επίσης η Μάντσεστερ μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην τετράδα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την συμμετοχή της και την επόμενη χρονιά στην μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση. Αν τα καταφέρει θα σώσει την χρονιά και θα θεωρηθεί επιτυχία αν σκεφτεί κανείς πως πριν επί Μουρίνιο έμοιαζε με θαύμα αυτός ο στόχος. Σήμερα θέλει νίκη με μηδέν παθητικό, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Γαλλία.

Η Παρί πήρε σαν πρώτη την πρόκριση στην φάση των ομίλων, αφήνοντας πίσω της την Λίβερπουλ και εκτός διοργάνωσης τη Νάπολι. Στο πρωτάθλημα της χώρας της για άλλη μια χρονιά έχει εξασφαλίσει τον τίτλο από νωρίς και πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στα ματς με την Μάντσεστερ καθώς ο μεγάλος πόθος όλων στο Παρίσι είναι η διάκριση στο Champions League. Άλλωστε για αυτό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η στελέχωση του ρόστερ με μεγάλους σταρ ξοδεύοντας πακτωλό εκατομμυρίων. Τεράστιο πρόβλημα η απουσία των Neymar και E.Cavani σήμερα μένοντας επιθετικά μόνο με τον K.Mbappe. Ο Βραζιλάνος μάλιστα αναμένεται να λείψει και από την ρεβάνς στην Γαλλία.

Η Μάντσεστερ με τον Νορβηγό στον πάγκο δείχνει να βγάζει υγεία στο παιχνίδι της και τρομερή ενέργεια. Η Παρί από την άλλη δεν πείθει και έχει και τις σημαντικές απουσίες μπροστά. Θεωρώ πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή και θα πάρουν την νίκη και στο τέλος μάλιστα και την πρόκριση. Θα ποντάρω στην νίκη της με σκορ 2-1 .

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

GeorgeEle13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)