Select your timezone:
Select
2019/02/13 17:42 (Highest Scoring Half) @-105 10/10
 

Εντυπωσιακή η πορεία του Αίαντα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ , ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο αποκλείοντας κατά σειρά τη Στουρμ Γκρατς , την Σταντάρ Λιέγης και την Ντιναμό κιέβου . Στον όμιλο πέρασε εύκολα ως δεύτερος αφού Μπενφίκα και η ΑΕΚ δεν κατάφεραν ούτε καν να απειλήσουν τους Ολλανδούς . Εξίσου εξαιρετικά τα πήγαινε και στο πρωτάθλημα μέχρι που μπήκε το 2019 . Κατάφερε στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή να έρθει ισόπαλη 4 - 4 με τη Χερενφειν εντός σε ένα ματς που προηγήθηκε περίπου .... 100 φορές . Μετά κατάφερε να δεχτεί - από την κακή φέτος Φέγιενορντ - έξι γκολ και το τελειωτικό ήρθε από την καλή ομολογουμένως Χέρακλες χάνοντας εκτός με 1 - 0 . Στα αγωνιστικά το πολύ ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο παικταράς Ντε Γιονκ ( έκλεισε στη Μπαρτσελόνα ) . Υπάρχουν σκέψεις για χρησιμοποιήση του ηγέτη Τάντιτς ως ψευτοεννιαριού .

Αρχίζει η αγαπημένη διοργάνωση της Βασίλισσας . Όταν συμμετέχει σε νοκ αουτ αυτή η ομάδα κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί και ας μην έχει πλέον τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις τάξεις της . Εδώ και 5 σεζόν όταν φτάνει Φεβρουάριος και πλησιάζουν τα νοκ αουτ , με κάποιο μαγικό τρόπο φορμαρίζεται . Αυτό συμβαίνει και τώρα , η τελειωμένη Ρεάλ από πολλούς είναι εδώ . Είναι σε πολύ καλή κατάσταση , ο Μπενζεμά πετάει , πλησίασε τη Μπαρτσελόνα στους 6 βαθμούς και έχει προβάδισμα πρόκρισης στο κύπελλο . Το θετικό για τους Μαδριλένους είναι ότι έχουν καταφέρει να παίζει καλά χωρίς τον πληρέστερο ακραίο οπισθοφύλακα που έχει υπάρξει στην ιστορία του ποδοσφαίρου . Ο Μαρσέλο δεν παίζει - δικαιολογημένα - βασικός και ο Ρεγκιλιόν δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει . Ο Βραζιλιάνος μπακ τα προηγούμενα χρόνια ήταν κυριολεκτικά ένας δημιουργός τοπ επιπέδου προερχόμενος από την άμυνα , ένα όπλο απίστευτο το να παίρνεις δημιουργία και εκτέλεση από την πίσω ζώνη . Βέβαια , θεωρώ ότι για να προχωρήσει πολύ στη φετινή διοργάνωση θα πρέπει να έχει φορμαρισμένο και τον Μαρσέλο . Δεν έχει κάποια σημαντική απώλεια για το αποψινό .

Εκτίμηση : Ο Άγιαξ δεν είναι καλά και η Ρεάλ έχει συνέλθει , οπότε βλέπω διπλό , αλλά σε απόδοση 1,85 δεν θα το αγοράσω . Θα έπρεπε να ήταν κάπου στο 2,00 - 2,20 . Θεωρώ ότι δεν θα ανοίξει από το 1ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες θα μπουν προσεκτικά . Πάω με τα περισσότερα γκολ στο β μέρος .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)