Select your timezone:
Select
2019/02/14 18:52 bet title Yes (Both Teams To Score) @-125 10/10
 

Ακόμη ένα ματς απο το Γιουρόπα Λίγκ , θα είναι η δεύτερη μου επιλογή για σήμερα . Πάλι απο δύο πολύ καλές και επιθετικές ομάδες , που σκοράρουν στα πρωταθλήματα τους και στα ματς των ευρωπαϊκών αγώνων τους . Πάλι για τα προημιτελικά , στους 32 καλύτερους της Ευρώπης , για τον θεσμό του Γιουρόπα Λίγκ , Πάλι επίσης για μία θέση στις 16 που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για μία θέση στο κάδρο των ομάδων με διακρίσεις . Η Λάτσιο έφτασε εδώ , σαν δεύτερη στον όμιλο της , πίσω απο την πρώτη Άϊντραχτ Φρανκφούρτης που τερμάτισε στην πρώτη θέση . Είχε 3 νίκες και 3 ήττες στην φάση των ομίλων . Τ α γκολ ήταν 9 στην επίθεση και 11 στην άμυνα α, την άμυνα η οποία δέχεται σχετικά εύκολα γκολ , έχει ωστόσο καλή επίθεση και γλυτώνει πολλές φορές τα χειρότερα .
Η Σεβίλλη με την σειρά της , είναι η πολυτροπαιούχος του θεσμού και ειδικά στα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει 4 φορές το κύπελλο του Γιουρόπα Λιγκ . Έφτασε μέχρι εδώ , τερματίζοντας στην πρώτη θέση του δικού της ομίλου , με 12 βαθμούς , είχε 4 νίκες και 2 ήττες και είχε σημειώσει 18 ! ! ! γκολ , απίθανο ; ναι και όμως αληθινό , 3 γκολ ανα ματς και δέχθηκε 6 γκολ , ένα γκολ ανά ματς . Πραγματικό πολυβόλο στην επίθεση της , αλλά και η άμυνα έχει τα κενά της . Σήμερα , στο πρώτο απο τα δύο ματς , θα ήθελαν και οι δύο ομάδες να αποκτήσουν το πλεονέκτημα για την πρόκριση . Η μεν Λάτσιο σαν γηπεδούχος θέλει ένα σκορ πρόκρισης , η δε Σεβίλλη να σκοράρει και ν α έχει αυτή το πλεονέκτημα . Μπορεί και σε αυτή την περίπτωση να έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες και η επιλογή να είναι θετική .

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tipoko

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Barnsley U21 - Watford U21

    Swale 09/16 11:00 51 minutes ago
    Over (3.5 goals) @-120 8/10
    The start of the England Res. season has only just begun, but the youth team of Watford has already managed to score 13 goals in 5 matches, while scoring 9 goals themselves in 4 matches, just like Barnsley. Although the history of these teams in the last season was not very productive, the Watford team finished this season with 4 or more goals in all 5 matches, while Barnsley had 3 out of 4 matches with over 3 goals.
    Read less
    Read more

Comments (0)