Select your timezone:
Select

Olympiakos Piraeus v AEK Athens FC

02/17 19:30 Erstma +8.00
2019/02/17 12:48 Olympiakos Piraeus v AEK Athens FC (Match Winner) @-125 10/10
 

Στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 32 του Europa League , έμεινε στο 2 - 2 με τη Ντινάμο Κιέβου και η υπόθεση πρλοκριση έγινε πολύ δύσκολη , καθώς πρέπει να πάει και να κερδίσει στην Ουκρανία . Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με τον Χασάν . Λίγο μετά έχασαν μία τεράστια ευκαιρία με τον Φορτούνη και εκεί έσβησαν . Μετά το πρώτα 30 λεπτά ο Ολυμπιακός έδωσε μέτρα στη Ντινάμο και οι Ουκρανοί πίστεψαν πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα . Για ακόμα ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων ο Ολυμπιακός έδειξε τρομερή αδυναμία στην αμυντική μετάβαση . Όποιος δει ξανα τα γκολ των Ουκρανών , θα διαπιστώσει ότι τα κεντρικά χαφ του Ολυμπιακού απλά παρατηρούν τη φάση , τελευταίος έχει την ευθύνη ο Σισέ που δεν βγήκε δυναμικά στη μπάλα . Τελικά , αποδείχτηκε ότι είτε με Νάτχο είτε με Καμαρά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο . Ο Μαρτίνς σκέφτεται να κάνει ροτέισιον . Σίγουροι είναι ο Τοροσίδης και ο Κούτρης , για τους υπόλοιπους βλέπουμε όταν βγουν οι ενδεκάδες .

Δύο στα δύο για τον Μανόλο Χιμένεθ μετά την 3η επιστροφή του στον πάγκο της ΑΕΚ . Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε του Ατρόμητου στο κύπελλο και του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα . Και στα δύο υπήρξε διαιτητική σφαγή . Με τον Ατρόμητο παίρνει πέναλτυ εκτός περιοχής και δεν δίνεται πέναλτυ στον Ατρόμητο , ενώ με τον ΟΦΗ στο 0 - 0 δεν δίνεται πέναλτυ μαρς στον ΟΦΗ . Δείχνει η ένωση ότι όταν χρειαστεί σφυρίγματα θα τα πάρει για να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη της 2ης θέσης και στην διεκδίκηση του κυπέλλου . Πολύ σοβαρή η απουσία του Χουλτ και με δεδομένη την μακροχρόνια απουσία του Λόπεζ , ο Μπακάκης θα πάρει θέση στα αριστερά . Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα παραταχθεί με 5 ή με 4 στην άμυνα .

Εκτίμηση : Πρώτο δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ , το δεύτερο είναι ότι υπάρχει κούραση στον ΟΣΦΠ και το τρίτο ότι η ΑΕΚ με Χιμένεθ στα ντέρμπι έχει τον τρόπο να μη χάνει . Εγώ θα πάω με την καλύτερη ομάδα και ας είναι κουρασμένη . Άσσος .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)