Select your timezone:
Select
2019/02/17 12:59 bet title Yes (Away Team Score a Goal) @-189 4/10
 

Με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο , ο Λεβαδειακός παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένος αμυντικά , αλλά επιθετικά η κατάσταση είναι δραματική . Δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση και το πρόβλημα είναι ότι δεν δημιουργεί καν . Νέα ήττα με 1 - 0 στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο . Δεν απείλησε καθόλου και δίκαια έχασε . Πολύ σοβαρή η απουσία του επιθετικού Γιακουμάκη που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση γκολ .

Ο Παναιτωλικός αυτοκτόνησε . Στο εντός με τη Λάρισα προηγούνταν με 2 - 0 μέχρι το 60 ' και κατάφερε να ισοφαριστεί και σαν να μην έφτανε αυτό παραλίγο να χάσει και το παιχνίδι . Για πρώτη φορά , ο Τραϊανός Δέλλας αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Αγρινιώτες και σίγουρα θέλει να δώσει απαντήσεις . Έξω για το σημερινό ο χαφ Ντίας , ο μπακ Μαρινάκης και ο νεαρός στόπερ Μαλής .

Εκτιμηση : Ο Λεβαδειακός καίγεται για νίκη μήπως και καταφέρει να πάει στα μπαράζ . Ο Παναιτωλικός θέλει να αντιστρέψει το κλίμα και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για έξοδο στην Ευρώπη . Είναι δεδομένο ότι οι Αγρινιώτες είναι πολύ καλύτερη ομάδα και πιστεύω πως θα βρουν τουλάχιστον ένα γκολ .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)