Select your timezone:
Select
2019/02/23 15:35 bet title Yes (Both Teams To Score) @120 10/10
 

Μαγικά χρειάζεται να κάνει ο Ράφα Μπενίτεθ και μέχρι στιγμής τα κάνει . Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έπαιξε στην έδρα μίας πολύ ανώτερης ομάδας ( Γουλβς )και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας . Για να τα πω καλύτερα , η Γουλβς πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τους ανθρακωρύχος αφού ισοφάρισε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα . η Νιούκαστλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει τη νίκη όσο τίποτα , αφού τέτοια ματς είναι σημειωμένα στα μπλοκάκια των προπονητών σε ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία . Δεν έχει κάποια απουσία για το σημερινό παιχνίδι , ενώ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό ο μέσος Σέλβει .

Σε τραγική κατάσταση η Χάντερσφιλντ , ούτε η αλλαγή προπονητή άλλαξε την εικόνα της . Δεδομένα είναι η πρώτη ομάδα που θα πέσει και για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει να κοιμηθούν ταυτόχρονα οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου . Στον πιο πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ ήταν ιδιαίτερα μαχητική στο δεύτερο ημίχρονο και έβαλε δύσκολα στους κανονιέρηδες . Έχει με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο , τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 14 γκολ ενεργητικό σε 26 παιχνίδια . Στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός Ζίβερτ δήλωσε πως η ομάδα του έχει μελετήσει πολύ καλά τη Νιουκαστλ και θα πάει να πάρει τους 3 βαθμούς . Ούτε ο ίδιος πρέπει να το πίστεψε ... Εκτός για το σημερινό ο Μπενζά .

Εκτίμηση : Η Νιουκαστλ χρειάζεται τη νίκη πάση θυσία και εδώ που τα λέμε αν δεν μπορεί να κερδίσει την υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ στην έδρα της ας ζητήσει από την Αγγλική ομοσπονδία να πέσει . Όμως , η Χάντερσφιλντ έδειξε σφυγμό στο δεύτερο ημίχρονο με την Άρσεναλ και θεωρώ πως ένα γκολ μπορεί να το βρει και ας έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος . Θα πάω με το γκολ/γκολ .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)