Select your timezone:
Select
2019/03/01 21:41 bet title Under (Goals Over/Under 2.5) @185 5/10
 

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε . Συνεχίζοντας την προσπάθεια , οσον αφορά το στοίχημα και κατ' επέκταση τον διαγωνισμό , ο οποίος τον περασμένο μήνα δεν με πήγε και τόσο καλά , σε λίγα μεν ματς , αλλά είναι ένα δείγμα του πώς κινούμαι και σε τι αποδόσεις προσπαθώ να βγάλω το κουνέλι απο το καπέλο . Σε λεπτομέρειες χάθηκαν κάποια καλά μπέτ , αλλά θα συνεχίσω .
Σήμερα θα ασχοληθώ και πάλι με ματς απο την Ισλανδία και με το Λίγκ Κάπ της χώρας , το οποίο πλέον βρίσκεται στην τρίτη αγωνιστική και έχει ξεχωρίσει ποιά ομάδα έχει τον πρώτο λόγο πρός το παρών για να περάσει στην επόμενη φάση ( όπως εχω πεί σε προηγούμενη επιλογή , περναει η πρώτη ομάδα απο τις έξι που απαρτίζουν τον κάθε όμιλο ) , αυτή είναι η Ακουρέιρι με δύο νίκες και τελευταία στον όμιλο είναι η Φράμ , που σήμερα το βραδι αντιμετωπίζει την Φιόλνιρ και είναι το ματς που θα είναι η πρώτη μου επιλογή για τον Μάρτιο . ΗΦιόλνιρ έχει μία νίκη και μία ισοπαλία και είναι πίσω δύο βαθμούς , αλλά έχει ελπίδες στα επόμενα μάτς και εφόσον στραβοπατήσει η Ακουρέιρι .
Όποια ομάδα κερδίσει σήμερα , άν κερδίσει , το άντερ σε απόδοση κοντά στο 3 , είναι σκέτη πρόκληση ! αυτή θα είναι η επιλογή μου

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)