Select your timezone:
Select
2019/03/03 19:08 bet title Draw/Away (Double Chance) @100 10/10
 

Καλησπέρα σας και καλή συνέχεια της Κυριακής , επίσης καλή και επικερδής εβδομάδα να έλθει . Στην συνέχεια των μη και τόσο αποτελεσματικών επιλογών , εχθές η πρόταση έφτασε στο επιθυμητό , αλλά κατα το ήμισυ , μιας και η Κιλμάρνοκ τελικά δεν έχασε , ή αν θέλετε , δεν κατάφερε η Μάδεργουελ να κερδίσει , παρ' όλα αυτά όμως η επιλογή ΔΕΝ χάθηκε , χάρις στο DNB ! επίσης στο τέλος της ανάλυσης είχα δώσει άλλες δύο επιλογές της Δ.Ε. και ενα χάντικαπ υπέρ της Μάδεργουελ και όσοι ακολούθησαν είναι κερδισμένοι . Μισή η ικανοποίηση για μένα και συνεχίζω , με κάτι παρόμοιο με το χθεσινό .
Το ματς που έχω επιλέξει για σήμερα , είναι απο την Σλοβενία , ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες της πρπώτης κατηγορίας . Η γηπεδούχος Γκόριτσα , υποδέχεται την Τρίγκλαβ , σε ένα ματς λίγο αδιάφορο για την Γκόριτσα και με περισσότερο ενδιαφέρον για την Τρίγκλαβ . Η βαθμολογία των ομάδων κάνει την μία ομάδα , να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη και αυτή δεν είναι άλλη απο την φιλοξενούμενη ομάδα της Τρίγκλαβ . Μαζί με αυτό , ακόμη ένα κριτήριο για το οποίο έχω επιλέξει αυτό το ματς , είναι η απόλυτη αντι φόρμα που έχει η Γκόριτσα . Κάτι παρόμοιο όπως ανέφερα πιό πάνω , με το χθεσινό ματς . Η φόρμα λοιπόν της Γκόριτσα , λέει 5 συνεχόμενες ήττες ! και απορώ για ακόμη μία φορά με τις αποδόσεις των μπούκ , που δίνουν στον άσσο , την απόδοση κάτω του 1,75 , σε μία ομάδα που έχει ξεχάσει τι σημαίνει να κερδίζεις , σε πέντε συνεχόμενα ματς ! Η Τρίγκλαβ απο την άλλη , δεν είναι το φόβητρο , όμως τα παλεύει τα δικά της μάτς και στα τελευταία έξι ματς , έχει 2 νίκες , μία ισοπαλία και 3 ήττες , στα δύο τελευταία ματς δε έχει χάσει .
Εδώ αξίζει να της δώσω μία ευκαιρία , στο Χ.2. ΤΗς Δ.Ε. , κα΄ποιος άλλος μπορεί να ρισκάρει σε ασιατικό για την φιλοξενούμενη .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)