Select your timezone:
Select

Smyrnis v Olympiakos Piraeus

03/04 19:00 Erstma -10.00
2019/03/04 14:02 bet title Over (Total - Away 2.5) @-125 10/10
 

Ο Απόλλων έχει υποβιβαστεί και προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν στη Football League . Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ μπορεί να έχασε με 2 - 1 στο ΟΑΚΑ , αλλά η παρουσία του ήταν εξαιρετική . Βρέθηκε πίσω στο σκορ , κατάφερε να ισοφαρίσει , αλλά στις αρχές του δεύτερου μέρους βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ . Μετά , η αντίδρασή του ήταν εκπληκτική , καταφέρνοντας να δημιουργήσει δύο καθαρές φάσεις και μπορεί να νιώθει αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα . Θα απουσιάσει ο καλύτερός του παίκτης , ο χαφ Μπετινέλι .

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τον Ολυμπιακό . Μετά και τον αποκλεισμό από τη Λαμία έχει μείνει χωρίς στόχο από τα τέλη Φλεβάρη , εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα και ο ΠΑΟΚ χάσει μόνος του το πρωτάθλημα . Στο παιχνίδι με τη Λαμία , είδαμε όλα τα πλεονεκτήματα και όλα τα μειονεκτήματα του φετινού Ολυμπιακού . Δημιουργούσε με μεγάλη ευκαιρία τελικές , ειδικά στο δεύτερο μέρος , αλλά για ακόμα μία φορά έδειξε ότι δυσκολεύεται στο σκοράρισμα . Επίσης , φάνηκε και πάλι ότι η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι ιδιαίτερα προβληματική . Βέβαια , μεγάλη ευθύνη έχει και ο Πέδρο Μαρτίνς , με την επιλογή του να πάει σε τόσο μεγάλο ροτέισιον , σε ένα παιχνίδι που '' παιζόταν'' ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού . Το πιο δυσάρεστο είναι αυτό που είπε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου , ότι και πάλι τα ίδια θα έκανε με τη Λαμία . Οι προπονητές πρέπει να αντιλαμβάνονται το λάθος και να μην το επαναλαμβάνουν . Από την άλλη μεριά , δεν σημαίνει ότι ο Μαρτίνς είναι ένας κακός προπονητής , αντιθέτως είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει . Στα αγωνιστικά , ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες , αφού έμειναν εκτός αποστολής οι Ζιλ Ντίας , Χριστοδουλόπουλος , Βούκοβιτς , Καμαρά και Ομάρ .

Εκτίμηση : Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση μετά το στραπάτσο με τη Λαμία και δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερο αντίπαλο για να ξεσπάσει . Ο Απόλλων δεν κλείνεται και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι με μικρομεσαίους αντιπάλους που δεν παίζουν ''ταμπούρι'' βρίσκει αρκετά γκολ ( π.χ. ΟΦΗ ) . Πάμε με το over2.5 γκολ Ολυμπιακού σε απόδοση 1,75 .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)