Select your timezone:
Select
2019/03/07 19:56 bet title Away/No (Results/Both Teams To Score) @100 10/10
 

. Καλησπέρα και πάλι , μετα απο λίγες ημέρες αποχής . όλοι σήμερα θα ασχοληθούν με τα ματς του Γιουρόπα Λίγκ , εκτός απο ελάχιστους που θεωρούν οτι τα μεγάλα ματς και τα ματς του > , είναι για να τρίβουν τα χέρια τους οι μπούκ .
Πριν να κάνω την ανάλυση για το ματς που έχω επιλέξει , θα ήθελα να πώ και εδώ στους διαχειριστές , οτι το ματς απο τις 2/3/2019 Κιλμαρνοκ - Μάδεργουελ , που έληξε χωρίς σκορ 0-0 και η επιλογή μου ήταν διπλό χωρίς ισοπαλία , ΔΕΝ είναι χαμένο όπως το έχουν , αλλά επιστροφή πονταρίσματος 😡 Αυτο και κλέινω την παρένθεση .
Για το League Cup της Ισλανδίας , θα γίνουν τρία ματς σήμερα , το ένα και πιό σημαντικό κατα την προσωπική μου άοψη , είναι αυτό της Χάουκαρ εναντίον της Χφνάρφιορντουρ . Δύο ομάδες απο την ίδια πόλη ! Η μεν Χάουκαρ αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία , η δε Χαφνάρφιορντουρ στην πρώτη και με διακρίσεις μάλιστα . Για τον θεσμό του League Cup , ο οποίος βρίσκεται στην 3η αγωνιστική και κλείνει νε αυτό το ματς , στον τέταρτο ομιλο . Στον όμιλο όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μπρέινταμπλικ με 9 βαθμούε σε 3 ματς και η Χαφνάρφιορντουρ που εχει δύο ματς , εχει 4 βαθμούς και το σημερινό ματς . Έχει ελπίδες και απομένουν αρκετά ματς ακόμη . Η Χάουκαρ σε δύο ματς , έχει ισάριθμες ήττες και δεν έχει καμία ελπίδα για να κάνει κάτι .Οι δύο ήττες που έκανε , ήταν χωρίς να σκοράρει , με 1-0 και 2-0 .
Αυτό για το οποίο έχω επιλέξει για το σημερινό ματς , είναι να κερδίσει το φυσιολογικό φαβορί , που δεν είναι άλλο απο την Χαφνάρφιορντουρ , αλλά με καθαρά δίχτυα , μιας και η αντίπαλος της , η Χάουκαρ , δεν μας έχει δείξει να μπορεί να τα καταφέρει .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)