Select your timezone:
Select
2019/03/09 14:05 bet title Home/Over (Result/Total Goals 3.5) @160 20/10
 

Για την 25η αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Στουτγάρδη.

Champions League τέλος για φέτος για την Ντόρτμουντ καθώς το 3-0 του πρώτου ματς από την Τότεναμ ήταν δύσκολο να ανατραπεί. Μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος , έχασε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά είτε από αστοχία είτε γιατί ο τερματοφύλακας της Τότεναμ ήταν σε μεγάλη βραδιά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Μοιραία με την ισοπαλία 0-0 το πρώτου μέρους έχασε κάθε ελπίδα για την ανατροπή και όλα τελείωσαν οριστικά όταν με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Άγγλοι κατάφεραν να σκοράρουν. Τυπικής διαδικασίας το υπόλοιπο του ματς , με το σκορ να μην αλλάζει και το τέλος του ματς βρήκε την Τότεναμ να πανηγυρίζει την μεγάλη πρόκριση. Νωρίτερα για το πρωτάθλημα είχε υποστεί άλλη μια ήττα, για το πρωτάθλημα από την Άουγκσμπουγκ με 2-1 και είδε να εξαφανίζετε η διαφορά από την Μπάγερν, με της δύο ομάδες να είναι πλέον ισόβαθμες στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς. Έτσι σήμερα θέλει μόνο την νίκη για να παραμείνει έστω και με διαφορά τερμάτων στην πρώτη θέση.

Η Στουτγάρδη επέστρεψε επιτέλους στις νίκες μετά από 8 αγωνιστικές. Υποδέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική το Αννόβερο και μετά από πολύ καλή εμφάνιση την συνέτριψε με 5-1. Μπήκε δυναμικά στο ματς και στο πρώτο μόλις εικοσάλεπτο είχε κι όλας σκοράρει 2 φορές, με ένα ακόμα ελάχιστα πριν το ημίχρονο καθάρισε στην ουσία το ματς. Στο δεύτερο μέρος μείωσαν οι φιλοξενούμενοι αλλά η Στουτγάρδη απάντησε δις για να φτάσει στο εμφατικό 5-1. Παραμένει πάντως στην επικίνδυνη ζώνη με 19 βαθμούς στην προσπάθεια της να σώσει την κατηγορία.

Η Μπορούσια δεν πατάει καλά εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να απολέσει την διαφορά που είχε από την Μπάγερν. Παρά την όποια κούραση που μπορεί να έχει από το μεσοβδόμαδα ματς με την Τότεναμ είναι σήμερα το φαβορί της αναμέτρηση και θα αναζητήσει μια άνετη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Η Στουτγάρδη από την πλευρά της παρά την πεντάρα της προηγούμενης εβδομάδας παραμένει μια μέτρια ομάδα. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν σε μια εύκολη νίκη , με πολλά γκολ . Θα ποντάρω στο 1 & OVER 3,5

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)