Select your timezone:
Select
2019/03/09 18:22 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @150 20/10
 

Για την 24η αγωνιστική του Ελβετικού πρωταθλήματος η Ξαμάξ θα υποδεχτεί την Σιόν.

Η Ξαμάξ προέρχεται από ήττα καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σεν Γκάλεν και έχασε με 3-0. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 21΄ και παρά το γεγονός πως από το 36΄είχε αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Όχι μόνο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά στην επανάληψη δέχθηκε δύο ακόμα τέρματα για να έρθει το τελικό 3-0. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και επανέφερε τον προβληματισμό στο αν θα τα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Μετά από 23 αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η και προτελευταία θέση της κατηγορίας με 19 βαθμούς , θέση που οδηγεί στα μπαράζ με τον 2ο της Β΄κατηγορίας.

Η Σιόν έφτασε μια ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική από το να καταφέρει ότι γίνεται πλέον πολύ σπάνια στο πρωτάθλημα Ελβετίας! Έφτασε μια ανάσα από το να πάρει βαθμό από την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις , κρατούσε την ισοπαλία χωρίς τέρματα μέχρι το 90΄αλλά τελικά δεν άντεξε και ηττήθηκε με 1-0. Τρίτο σερί ματς μακριά από την νίκη και έτσι βλέπει την διαφορά από την τετράδα που δίνει ευρωπαϊκή συμμετοχή να έχει αυξηθεί στους 5 βαθμούς και να γίνεται ο στόχος της ακόμα πιο δύσκολος. Δεν είναι πάντως σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, όπως δείχνουν και οι επιδόσεις της με ρεκόρ μόλις νίκη στα τελευταία 7 ματς ενώ πρόσφατα αποκλείστηκε και από το κύπελλο στην παράταση από την Βασιλεία. Όλα αυτά έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον προπονητή της ομάδας Γιακίν και σε περίπτωση νέου άσχημου αποτελέσματος να θέτει σε κίνδυνο την θέση του.

Η Ξαμάξ καίγεται για την νίκη αλλά βάση των αριθμών είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας στα εντός έδρας ματς. Ούτε όμως και η Σιόν είναι στα καλύτερα της αλλά υπάρχει πίεση για επιστροφή στις νίκες. Δύσκολη η επιλογή σημείου αλλά περιμένω ματς με πολλές φάσεις και γκολ. OVER 3,5

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)