Select your timezone:
Select
2019/03/09 19:28 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @150 20/10
 

Για την 25η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος η Ντεν Χααγκ υποδέχεται την Χέρενφεν.

Η Ντεν Χααγκ κρατούσε μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο την νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην προτελευταία Ντε Γκράαφσαπ αλλά στο 81΄δέχθηκε την ισοφάριση και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Είχε προηγηθεί από το 32΄ του πρώτου μέρους, στην συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το προβάδισμα της αλλά στάθηκε άστοχη και έτσι στο τέλος την πάτησε. Με αυτόν τον βαθμό έφτασε τους 28 και στην 12η θέση, στο συν 4 από την ζώνη υποβιβασμού , αρκετά όμως πίσω από τα πλέι όφ Ευρώπης καθώς πληρώνει τα σκαμπανεβάσματα της. Τα επόμενα ματς θα κρίνουν το αν τελικά θα πάει για πιο ψηλά η θα αρκεστεί στο να εξασφαλίσει απλά την παραμονή.

Η Χέρενφεν πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αυτή την φορά κόντρα στην Βίλεμ με 4-2. Πετούσε φωτιές στο πρώτο μέρος και έχοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα είχε καταφέρει στα πρώτα 35΄να έχει σκοράρει 3 φορές παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πολύ χαλαρά και είδε την αντίπαλο της να μειώνει σε 3-2 αλλά πριν μπει σε μεγαλύτερες περιπέτειες απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα . Έτσι αφού γλύτωσε την ισοφάριση όταν είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι πέτυχε στις καθυστερήσεις και τέταρτο τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 4-2. Με αυτή την νίκη συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς ήττα και έφτασε τους 30 βαθμούς και την 9η θέση και ελπίζει πλέον να προλάβει τα πλέι οφ Ευρώπης καθώς έχει μειωθεί η διαφορά από την 7η Χέρακλες στους 5 βαθμούς.

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που παρουσιάζουν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση τους. Και οι δύο θέλουν την νίκη για να εξαντλήσουν της λίγες τους πιθανότητες να προλάβουν να πλασαριστούν στην πρώτη επτάδα. Αυτό το κίνητρο θα κάνει και τους δύο να πάνε για την νίκη και η λογική λέει πως θα δούμε γκολ και θέαμα! OVER 3,5 γκολ η επιλογή μου.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

PANATHA1908

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    SC Wanderers - Brisbane City

    Mindozas 05/22 10:00 in 11 minutes
    Over (3.5) @120 10/10
    Australians' FFA Cup. High odds for the match as Brisbane City. Predicting the winner in their game is difficult, as the team plays a very attacking style of football and pays little attention to defense. Their success depends solely on whether they score or not; if their offense is strong, they can defeat anyone, but if not, they easily lose even to a weaker opponent. However, they tend to score a lot of goals. SC Wanderers are the reason for such high odds, as they have not been performing well lately. Yet, if there is a team that can bring them back to a good streak, it is Brisbane City. It is unlikely that the latter will get caught up in a messy game, and Wanderers will not try to take advantage of the space left by their opponents, especially since they are in good offensive shape. Therefore, I believe that there will be many goals in this match.
    Read less
    Read more

Comments (0)