Select your timezone: Select
PANATHA1908

Sampdoria v Atalanta

03/10 16:00
Added 2019/03/10 13:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-125 20/10 +16.00

Για την 27η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος η Σαμπντόρια υποδέχεται την Αταλάντα.

Συνεχίζει η Σαμπντόρια να μάχεται για να προλάβει να μπει στην εξάδα και να κερδίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή για την νέα σαιζόν. Μετά από 26 αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η θέση με 39 βαθμούς, 2 λιγότερους από την σημερινή αντίπαλο της, και βλέπει να την χωρίζει μόλις μια νίκη από τον στόχο της. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της Σπαλ με 2-1 , σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Είχε για άλλη μια φορά σε μεγάλη μέρα τον Κουαλιαρέλα ο οποίος είχε προλάβει στο πρώτο τέταρτο να έχει σκοράρει 2 φορές και να δώσει σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος η Σαμπντόρια έδωσε έμφαση στην άμυνα της για να κρατήσει μακριά από την εστία της τον αντίπαλο της , ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 στο 90΄. Σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο θέλει το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη εξάδα.

Η Αταλάντα επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές στις νίκες καθώς επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα της Φιορεντίνα με 3-1. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις από το 3΄δεν πτοήθηκε και μέχρι το ημίχρονο είχε γυρίσει το ματς και με την συμπλήρωση μιας ώρας πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα είχε στην ουσία "καθαρίσει" το παιχνίδι. Έτσι παρέμεινε γερά στην μάχη για ένα ευρωπαικό εισιτήριο ενώ συνεχίζει και στο κύπελλο έχοντας φτάσει στα ημιτελικά και με νίκη στην ρεβάνς επί της Φιορεντίνα θα πάει στον τελικό της διοργάνωσης.

Αμφίρροπη αναμέτρηση με την νικήτρια να παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την εξάδα. Από την μια η πάντα δυνατή στην έδρα της Σαμπντόρια και με τον Κουαλιαρέλα να παίζει σαν έφηβος και να σκοράρει ακατάπαυστα και από την άλλη η Αταλάντα να παίζει πάντα και παντού για την νίκη και με την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα . Η λογική λέει πως θα δούμε ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου και θα επιλέγω τα γκολ και το OVER 2,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)