Select your timezone:
Select
2019/05/03 19:00 bet title Den Bosch/Den Bosch (HT/FT Double) @3.600 5/10
 

Ματς για την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας , την Eerste Divisie . για την 38η αγωνιστική , την τελευταία της κανονικής περιόδου , θα γίνει αυτό το ματς , ανάμεσα στην γηπεδούχο Ντεν Μπός και την Φιλοξενούμενη Γκόου Άχεντ ίγκλς . Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην διαδικασία των μπαράζ και το μονο ίσως που τις ενδιαφέρει για το σημερινό ματς , είναι η νίκη και η διαφορά στα μεταξύ τους ματς . Η Ντεν Μπός , με 60 βαθμούς θα παραμείνει στην ωκτάδα , η δε Γκόου Άχεντ Ίγκλς , με 63 βαθμούς , είναι εδώ και καιρό στην ίδια διαδικασία . Μόνο που στα τελευταία της ματς , έχει 3 ήττες , στα δε΄εκτός έδρας ματς έχει μία νίκη και 2 ήττες . Με την σειρά της και η Ντεν Μπός , έχει 2 νικες , 2 ισοπαλίες και 2 ήττες , ενω στην έδρα της έχει μία νίκη και 2 ισοπαλίες .
Τελευταία αγωνιστική σήμερα και αυτό που θα ήταν επιθυμία των γηπεδούχων , θα ήταν μία καθαρή νίκη , απέναντι στην ομόστοχη της και μάλιστα αυτό μπορεί να γίνει απο το πρώτο ημίχρονο .
Αν υπήρχε στο κουπόνι το μπετ , ασσος και οβερ , ή άσσος και γκολ γκολ , θα ήταν απο τις βασικότερες μου επιλογές , κάτι που μπορεί κάποιος να το βρεί στις εταιρίες του διαδικτύου .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tipoko

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)