Select your timezone:
Select
2019/05/06 20:53 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-189 5/10
 

Καλησπέρα σας.Ματσάρα αύριο στο Ανφιλντ στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ των Καταλανών της Μπαρτσα στο πρώτο ματς.Το σκορ είναι βαρύ για τη Λίβερπουλ και την αδικεί,καθώς έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει,μερικές εκ των οποίων θα τις χαρακτήριζα κλασικές,ενώ είχε και δοκάρι. Αν είχε σκοράρει έστω και μια φορά,το αυριανό ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό,καθώς άλλο το περνάω με δυο μηδέν και κάτι άλλο,αρκετά διαφορετικό το τρία μηδέν τα να πάω παράταση.
Οι δυο ομάδες έκαναν rotation το Σαββατοκύριακο,το ένα οδήγησε σε ήττα 2-0 στο Βίγκο,σε ένα ματς αγγαρεία για τους πρωταθλητές Ισπανιας(δε θυμάμαι αν πήραν και το κύπελο) το άλλο είχε κατάληξη περιπετειώδη νίκη 3-2 στο Newcastle.Το γκολ-λύτρωση το σημείωσε ο Origi στο 82ο αν θυμάμαι καλά λεπτό. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συχνά ερχόμενος από τον πάγκο,έχει δώσει υπέρ πολύτιμες λύσεις,ενώ έχει σημειώσει και ‘χρυσά’ γκολ.Ποιός μπορεί να ξεχάσει εκείνο το αξιομνημόνευτο γκολ στο ντέρμπι του Λίβερπουλ με την ´Εβερτον;
Λοιπόν,για να μη μακρυγορώ, εδώ προμηνύεται ματσάρα.Αν έπρεπε να ποντάρω σε 5 ματς όλο το χρόνο,αυτό θα ήταν το ένα,δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου πέρα του όβερ 2.5. Ο Κλοπ θα το πάει το ματς σε φουλ επίθεση,δεν υπάρχει κάτι άλλο που να κάνουν τόσο καλά οι ομάδες του,είναι πολύ επιθετικές και παράγουν ποδόσφαιρο.Αν προηγηθεί νωρίς,πράγμα το οποίο βρίσκω πολύ πιθανό,ίσως πάει(αν μπορέσει),λίγο πιο συντηρητικά για να έχει το 1-0 στο ημίχρονο..;Δεν το αποκλείω,θα δούμε.Από την άλλη μεριά,θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η τακτική προσέγγιση του Βαλβέρδε,καθώς αν η Μπαρτσελόνα σκοράρει νωρίς,η Λίβερπουλ θα χρειαστεί συνολικά 5 τέρματα για να περάσει,ένα Σισσύφειο έργο για τους κόκκινους του Λίβερπουλ.Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε το περσινό στραπάτσο για τη Μπαρτσα,με το 4-1 της Βαρκελώνης απέναντι στη Ρόμα,να ακολουθείται από την ισχυρότατη σφαλιάρα του 0-3 στη Ρώμη.Προφανέστατα δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο,αλλά ίσως και να βρεθούμε στη θέση να πούμε την περίφημη ρηση για το δις εξαμαρτείν και το σοφό άνδρα (Βαλβέρδε).´Οβερ 2.5 και θα πρότεινα όλοι να παρακολουθήσουμε αυτή τη ματσαρα,καθώς νομίζω ότι θα δούμε εκπληκτικά πράγματα από δυο εξαιρετικές ομάδες.Κ ίσως γίνουμε κ μάρτυρες ενός μικρού θαύματος με πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό!Πάντως ότι και να γίνει,αυτή η ομάδα δεν τα παρατά με τίποτα,λόγω και του Κλοπ και του dna της,θα το πάει το παιχνίδι μέχρι τέλους,θα το πολεμήσει μέχρι τέλους.Δίνω πιθανότητες επιβεβαίωσης 80%,καλή επιτυχία.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

redders601

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Over (4,0) @-108 10/10
    Singapore. The sailors are the top contenders for the title this season, the team maintained its core and acquired good rookies, especially focused on attacking, as seen in the beginning of the season - a trophy won, 4-1 against Peru in the first round. Today, facing Young Lions, they should not encounter major problems, at least in terms of goals. In the off-season, Young Lions strengthened and greatly improved their ambitions to move up from last place last year, but the investments primarily went into attacking, which looks much more solid, however, the defense seems like it will struggle again. It's hard to expect them to hold their own against stronger opponents, but they can definitely hope for a good score.
    Read less
    Read more

Comments (0)