Select your timezone: Select
lefoot

Brighton - Hartlepool

02/12 17:00
Added 2011/02/12 11:26 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Brighton -1 (Brighton -1) @-111 7/10 +6.30

Tai gi dar vienas mano pasirinkimas, tik dabar dar is zemesne lygos Luague One, kur susitinka Brighton 1 vieta su 53 taskais, pries Hartlepool 12 vieta su 37 taskais.

Pradesiu kaip visuomet nuo namu komandos. Brighton is tiesu puikioje formoje, per pastaruosius 7 macus komanda laimejo 5 kartus 1 karta suzaide lygiom ir 1 karta pralaimejo, taciau namie iskovojo 3 pergales is eiles ir visus kartus laimejo daugiau negu 1 ivarcio skirtumu. Namie atrodo is tiesu labai gerai, per 13 rungtyniu iskovojo 9 pergales ir 4 kartus suzaide lygiom, ne karto dar nepralaimejo. Gynyba veikia puikiai, praleista viso 9 ivarciai, geriausias rodiklis lygoje, puolimas taip pat nesnaudzia namie imuse 28 ivarcius. Traumu komanda neturi, tik saugas Matt Sparrow tures pereiti pries rungtynes fitness test, i rikiuote jau sugrizta svarbus gynejas R. Kishishev ir puolejas ne ka maziau svarbus G. Murray 12 ivarciu kuris imuses.

Apie svecius Hartlepool, daug neprirasysi, nes komanda pastaruoju metu is tiesu atrodo labai prastai. Per pastaruosius 7 susitikimus, teko 4 kartus pripazinti varzovu pranasuma, 2 kartus teko issiskirti taikiai ir karta svesti pergale. Isvykoje per pastaruosius 4 kartus neimuse nei vieno ivarcio, o prasileido 11 ivarciu. Komanda nepsiais be traumuotu zaideju, tai ypac svarbaus gynejo Neil Austin 22 rungtynes ir 2 ivarciai, taip nezinia ar gales pasirodyti kiti du zaidejai, tai saugas Andy Monkhouse ir puolejas Colin Larki.

Brighton turi viena tiksla si sezona, patekti i Championshipa, siuo metu jai puikiai sekasi tai vykdyti, sendien zaidziama pries prastoje formoje komanda, tad manau turetu pasiimti pergale be vargo, todel renkuosi fora.Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)