Select your timezone:
Select
2019/05/25 17:26 Osasuna v Las Palmas (Match Winner) @115 10/10
 

Βαθμολογικα αδιαφορο το ματς αναμεσα στην Οσασουνα και την Λας Παλμας στα πλαισια της 4οης αγωνιστικης στη 2η κατηγορια της Ισπανιας.
Για τη γηπεδουχο Οσασουνα ειναι ουσιαστικα ενα ματς φιεστα καθως απο την περασμενη αγωνιστικη εξασφαλισε την ανοδο της στα σαλονια του Ισπανικου ποδοσφαιρου. Το μονο που της απομενει ειναι να παρει και τον τιτλο της πρωταθλητριας. Μπορει να μην ειναι αυτοσκοπος αυτος ο τιτλος αλλα απο τη στιγμη που μπορει να τον κατακτησει η Οσασουνα σιγουρα θα παλεψει για αυτον. Οι 4 βαθμοι ποθ την χωριζουν απο της 2η Γραναδα μπορουν να χαρακτηριστουν και πολλοι με μολις 3 ματς να απομενουν και την Γραναδα να δινει σημερα ενα πολυ δυσκολο ματς απεναντι στην Καντιθ που καιγεται για βαθμο ή βαθμους καθως ειναι στο οριο των μπαραζ ανοδου. Υπο προυποθεσεις λοιπον δεν ειναι απιθανο αν κερδισει αποψε η Οσασουνα να κατακτησει και το πρωταθλημα.
Η Λας Παλμας θα αγωνιστει σημερα εντελως αδιαφορη βαθμολογικα αφου εχει εξασφαλισει την παραμονη στην κατηγορια ενω δεν εχει καμια ελπιδα για να φτασει στη ζωνη των play off ανοδου. Εκτος εδρας εχει εναν πενιχρο απολογισμο καθως η δυναμη της ειναι κυριως η εδρα της. Σημερα αναμενεται να αγωνιστει χωρις αγχος αλλα και χωρις κινητρο, πιθανοτατα με αρκετες αλλαγες στη συνθεση της.
Η επιλογη μου σε αυτο το μαλλον αδιαφορο ματς θα ειναι ο ασσος. Και οι 2 ομαδες αναμενεται να παραταχθουν με πολλους αναπληρωματικους ελλειψει στοχων αλλα οπως και να εχει οι γηπεδουχοι περα απο το πλεονεκτημα της εδρας εχουν μεγαλυτερο κινητρο αλλα και τον ενθουσιασμο της ανοδου, σε αντιθεση με τους φιλοξενουμενους που βλεπουν το ματς περισσοτερο ως αγγαρεια. Η αποδοση του ασσου αλλωστε ειναι αρκετα υψηλη για να παρουμε το ρισκο. Η αληθεια ειναι πως την περιμενα κατω απο το 2.00 αλλα με εκπληξη τον βλεπω στο πολυ δελεαστικο 2.15 που αποτελει πολυ καλη αποδοση.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)