Select your timezone:
Select
2019/05/26 13:06 (Match Winner) @333 10/10
 

Aγωνας επιβιωσης στη Φλωρεντια με τις 2 ομαδες να δινουν μαχη για να αποφυγουν τον υποβιβασμο. Οι γηπεδουχοι βρισκονται σε σαφως καλυτερη μοιρα καθως τους αρκει η ισοπαλια σημερα ενω οι φιλοξενουμενοι θελουν μονο τη νικη.
Η Φιορεντινα ειναι αυτη τη στιγμη σε χειροτερη κατασταση απο καθε αλλη ομαδα στην Ιταλια καθως στα τελευταια 10 ματς εχει μολις 3 βαθμους απο ισαριθμες ισοπαλιες ενω στα τελευταια 5 εχει μονο ηττες. Σημερα καλειτε να βρει το σθενος να παρει εστω τον 1 ποντο αν και λογικα δεν θα τον χρειαστει. Χαρακτηριστικο της τεραστιας πτωσης της στο δευτερο γυρο ειναι πως δεν εχει εντος εδρας νικη στα τελυταια 10 ματς στο γηπεδο της.
Η Τζενοα παιζοντας την υπαρξη της θα προσπαθησει να παρει τη νικη και εστω την υστατη στιγμη να παραμεινει στην μεγαλη κατηγορια αυτη η ιστορικη ομαδα της Γενοβας. Ουτε η Τζενοα βρικεται σε καλη κατασταση αλλα σε τετοια ματς επιβιωσης ακομη και η φορμα δεν εχει μεγαλη σημασια.
Το ματς που θα καθορισει εν πολλοις την εκβαση αυτου του αγωνα ειναι αυτο αναμεσα στην Ιντερ που υποδεχεται την Εμπολι. Οι Νερατζουρι δεν εχουν κανενα περιθωριο για απωλειες βαθμων και μονο με νικη θα παρουν το εισητηριο για το επομενο Τσαμπιονς Λιγκ. Αυτο πρακτικα σημαινει πως η Εμπολι που βρισκεται εναν μολις βαθμο πανω απο τη Τζενοα εχει ελαχιστες πιθανοτητες να παρει βαθμο ή βαθμους στο Τζιουζεπε Μεατσα. Αν τα πραγματα κυλησουν φυσιολογικα και η Ιντερ κλειδωσει απο νωρις τη νικη τοτε αυτοματα η Φιορεντινα εξασφαλιζει την παραμονη οποτε θα αγωνιστει τουλαχιστον στο τελος του αγωνα χωρις ιδιαιτερο κινητρο.
Η επιλογη μου εδω θα ειναι το διπλο της Τζενοα. Μπορει να φαινεται πως η επιλογη ειναι ριψοκινδυνη αλλα θα βασιστω στο γενονος πως συνηθως την τελευταια αγωνιστικη κερδιζει αυτος που θελει περισσοτερο τον αγωνα. Η Τζενοα παιζει την υπαρξη της και πιστευω πως μπορει να κανει το διπλο.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)