Select your timezone:
Select

South Africa U20 v South Korea U20

05/28 21:30 Catijohn -10.00
2019/05/28 19:39 bet title South Korea U20/South Korea U20 (HT/FT Double) @275 10/10
 

Φετος δεν εχει Μουντιαλ οποτε οι απανταχου ποδοσφαιροφιλοι θα βολευτουμε στοιχηματικα τουλαχιστον με το παγκοσμιο κυπελλο Κ20 καθως τα περισσοτερα ευρωπαικα πρωταθληματα εχουν τελειωσει.
Παμε λοιπον να δουμε τι θα γινει αποψε στη μαχη των Νοτιων εναντιον... Νοτιων!
Νοτια Αφρικη και Νοτια Κορεα αγωνιζονται αποψε με μονο στοχο τη νικη καθως πιθανη ισοπαλια θα καταδικασει και τις 2 ομαδες σε αποκλεισμο.
Η Νοτια Αφρικη διασυρθηκε στην πρεμιερα και 5-2 απο την Αργεντινη και σημερα πρεπει να μαζεψει τα κομματια της και να παρει τη νικη αν θελει να συνεχιζει να ελπιζει.
Η Νοτιοκορεατες μπορει να ηττηθηκαν και αυτοι στην πρεμιερα απεναντι στην Πορτογαλια αλλα παλεψαν στα ισα το ματς που στην ουσια κριθηκε απο ενα γκολ των Πορτογαλων στο 7ο μολις λεπτο.
Σιγουρα αναμενουμε ενα ανοιχτο ματς σημερα και απο τις 2 ομαδες, αλλα η Νοτια Κορεα σιγουρα εχει τον πρωτο λογο αποψε.
Σαφως πιο συγκροτημενο συνολο οι Νοτιοκορεατες σε αντιθεση με τη Νοτια Αφρικη που επαιξε ενα σαφως πιο αναρχο ποδοσφαιρο στην πρεμιερα.
Η επιλογη μου εδω θα ειναι η νικη της Νοτιας Κορεας η οποια πιστευω πως μπορει να ερθει απο ημιχρονο και να μας πληρωσει πολυ καλα. Αλλωστε σε τετοιες ηλικιες δεν υπαρχουν πολλες σκοπιμοτητες και οι 2 ομαδες θα παιξουν εξ αρχης για τη νικη χωρις να σκεφτονται ενα πιο επιφυλακτικο παιχνιδι. Βεβαια αυτο θα συμβει μεχρι να παρει μια ομαδα το προβαδισμα γιατι συμφωνα με τα δεδομενα των πρωτων τους αγωνων η Νοτια Κορεα μπορει να παιξει για τη διαχειριση του ματς εαν προηγηθει σε αντιθεση με τους Νοτιοαφρικανους που ακομη και αν προηγηθουν δυσκολα θα κλειστουν στην αμυνα καθως προκειτε για μια εντελως επιθετικη ομαδα. Λιγο δυσκολο να προβλεψουμε την εκταση του σκορ αλλα πιστευω πως μπορουμε να προβλεψουμε το νικη. Για τους λογικους λοιπον προτινω το διπλο ενω για τους τολμηρους σαν εμενα το 2 απο ημιχρονο.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)