Select your timezone:
Select

South Korea U20 v Argentina U20

05/31 21:30 Catijohn -10.00
2019/05/31 20:24 bet title Draw/Draw (HT/FT Double) @400 10/10
 

Τελευταια αγωνιστικη της φασης των ομιλων και πλεον τα πραγματα εχουν ξεκαθαρισει κατα πολυ στο Παγκοσμιο Κυπελλο Κ20. Πλεον οι ομαδες ξερουν τι θελουν και θα προσπαθησουν να το παρουν κανωντας παραλληλα οικονομια δυναμεων εν οψει των νοκ αουτ αγωνων που ακολουθουν.
Στο ματς αναμεσα στη Νοτια Κορεα και την Αργεντινη η ισοπαλια μοιαζει ιδανικο αποτελεσμα και για τους 2 γι' αυτο και υποχωρει συνεχως.
Η Νοτια Κορεα μετα τη νικη επι της Νοτιας Αφρικης εχει την τυχη στα χερια της και θελει αποψε τουλαχιστον την ισοπαλια για προκριθει ενω σε περιπτωση ηττας αποχαιρετα το τουρνουα.
Η Αργεντινη ειναι το απολυτο αφεντικο του ομιλου και εχει ηδη προκριθει στην επομενη φαση. Φυσικα και την ενδιαφερει η πρωτη θεση στον ομιλο της. Για να την κατακτησει χρειαζεται μολις 1 βαθμο αποψε. Φυσικα για το γοητρο της θελει να κανει και το απολυτο των νικων αλλα ο πρωταρχικος σκοπος ειναι η πρ ωτη θεση και φυσικα δεν θα τα δωσει ολα αποψε καθως ακολουθουν τα νοκ αουτ που ειναι ολα τα λεφτα για τους Αργεντινους που εχουν απο τις καλυτερες ομαδες σε αυτο το τουρνουα.
Η σκοπιμοτητα πιστευω πως ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας σε τετοιους αγωνες και οταν ο σκοπος αγιαζει τα μεσα συνηθως βολευονται και οι 2. Δεν θα με παραξενεψει καθολου αν δουμε ακομη και λευκη ισοπαλια αποψε με τις 2 ομαδες να παιζουν πολυ επιφυλακτικα. Η Νοτια Κορεα γενικοτερα ειναι μια ομαδα που παιζει πολυ σφιχτα. Εχασε πολυ δυσκολα με 1-0 απο την Πορτογαλλια και κερδισε επισης πολυ δυσκολα την Νοτια Αφρικη με το ιδιο σκορ. Αναμενω λοιπον και σημερα να παιξουν πολυ κλειστα. Για τους λατρεις των σκορ προτινω το 0-0 και το 1-1, για τους λογικους το Χ και η δικη μου επιλογη θα ειναι η ισοπαλια απο το ημιχρονο καθως θεωρω δυσκολο να υπαρχει νικητης σημερα ακομη και στο ημιχρονο.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)