Select your timezone: Select
tipoko

Lugo v Tenerife

06/04 22:00
Added 2019/06/04 20:01 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Lugo v Tenerife (Match Winner) @2.750 10/10 -10.00

Ματς για την Σεγκούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας .Προ Τελευταία αγωνιστική σήμερα για την δεύτερη στη σειρά κατηγορία της Ισπανίας και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά ! Τα λεγόμενα > επίσης , μία συνήθεια των Ισπανών για τις τελευταίες αγωνιστικές . Παλιότερα συνέβαινε πραγματικά , τα τελευταία χρόνια όμως , αυτό έχει σταματήσει , τουλάχιστον στα φανερά ... Κάποτε επιτρεπόταν , αλλά ειχε παραγίνει και πήρε άσχημη μορφή , οπότε αυτο σταμάτησε .Ή μήπως όχι ;
Η μεγαλύτερη μάχη θα γίνει για την σωτηρία και 4 ομάδες είναι αυτές που θα την διεκδικήσουν , την μία θέση που απομένει . Οι 3 ομάδες που ήδη έχουν υποβιβασθεί , είναι η Ρέους Ντεπορτίβο , που έχει αποχωρήσει , η Κόρδοβα που έχει 34 βαθμούς και η Ταραγόνα που έχει 35 βαθμούς . Στην 19η θέση που είναι και η τέταρτη στην σειρά για τον υποβιβασμό , βρίσκεται η Ράγιο Μαχανταχόντα , που έχει 42 βαθμούς και σήμερα παίζει εκτός έδρας , με την Οβιέδο που με την σειρά της παλεύει για τα play off ανόδου , στην 18η θέση βρίσκεται η Λούγκο , με 45 βαθμούς , στην 17η θέση βρίσκεται η Τενερίφη που σήμερα θα είναι αντίπαλες , με 46 βαθμούς και στην 16η θέση βρίσκεται η Νουμάνθια που έχει 47 βαθμούς και παίζει εκτός έδρας , με την αδιάφορη Σαραγόσα και ίσως με μία ισοπαλία όλα να τελειώσουν για αυτή και να σωθεί μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος , αλλά μπορεί και με ήττα της Μαχανταχόντα σήμερα , ακόμη και με ισοπαλία της .
Στο ματς που επέλεξα , θεωριτικά η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο , ωστόσο , αν η Μαχανταχόντα κερδίσει την Οβιέδο , τα πράγματα περιπλέκονται και δεν θα είναι ευχαριστημένοι και οι δύο με την ισοπαλία . Τηντελευταία αγωνιστική , η Τενερίφη θα παίξει στην έδρα της , με την Σαραγόσα και η Λούγκο , εκτός έδρας με την Ταραγόνα , δυο αδιάφορες ομάδες , αλλά η Τενερίφη που θα παίξει στην έδρα της , μπορεί να πάρει την νίκη στην τελευταία αγωνιστική και να μην έχει άγχος . Οπότε σήμερα πιστεύω οτι η Λούγκο θα πάρει το ματς και να τελειώσει την υπόθεση παραμονή της .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)