Select your timezone:
Select
2019/06/10 18:47 X (draw) (Match Winner) @225 10/10
 

Βαλκανικο ντερμπυ αποψε με την Βουλγαρια να υποδεχεται το Κοσοβο σε εναν ομιλο που πλην της Αγγλιας ολοι οι υπολοιποι βραζουν στο ιδιο καζανι και θα διεκδικησουν επι ισοις οροις την 2η θεση που οδηγει στα τελικα του Euro 2020.
H εως τωρα πορεια των 2 ομαδων ειναι μετρια με σχεδον ομοια αποτελεσματα.Εχουν ηδη συναντηθει μια φορα στα πλαισια αυτου το προκριματικου ομιλου στο Κοσοβο με το αποτελεσμα να ειναι 1-1. Επισης εχουν αγωνιστει και οι 2 απεναντι στο Μαυροβουνιο και εχουν φερει το διο αποτελεσμα 1-1. Η μονη διαφορα τους ειναι οτι οι Βουλγαροι εδωσαν ενα ακομη ματς μεσα στην Τσεχια και ηττηθηκαν με 2-1.
Το ματς ειναι απο αυτα που λεμε οτι ειναι 1 Χ 2, ολα τα αποτελεσματα δηλαδη ειναι εξισσου πιθανα με ελαφρυ προβαδισμα στους γηπεδουχους Βουλγαρους λογω εδρας.
Αγωνιστικα οι 2 ομαδες δειχνουν να βρισκονται σε παρομοια κατασταση και εαν υπαρξει νικητης αποψε πιστευω πως θα ειναι με 1 γκολ διαφορα καθως πολυ δυσκολα το σκορ θα ανοιξει.
Με ολα αυτα τα δεδομενα πιστευω πως η ισοπαλια εχει τον πρωτο λογο σε αυτο το ματς. Ειναι αλλωστε και ενα αποτελσμα που διατηρει και τους 2 στο παιχνιδι της προκρισης. Εννοειται πως οποιος χασει αποψε στην ουσια χανει καθε ελπιδα προκρισης καθως οχι μονο δεν θα παρει βαθμους αλλα θα υπολειπεται και σε περιπτωση ισοβαθμιας με τον αντιπαλο του, πραγμα που σημαινει πως θα πρεπει να παρει 4 βαθμους παραπανω απο τον σημερινο του αντιπαλο στη συνεχεια κατι που φανταζει αδυνατο αν συνυπολογισουμε πως και οι 2 ομαδες εχουν να αντιμετωπισουν μεσα και εξω την πανισχυρη Αγγλια.
Παμε λοιπον με την ισοπαλια που φαινεται το πιο πιθανο αποτελεσμα και εαν επιβεβαιωθει θα μας τριπλασιασει το πονταρισμα μας. Για αυτους που θελουν να ρισκαρουν περισσοτερο υπαρχουν και τα 2 πολυ πιθανα σκορ 0-0 και 1-1 καθως και η ισοπαλια απο ημιχρονο.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)