Select your timezone:
Select
2019/06/10 19:03 bet title Czech Republic/Czech Republic (HT/FT Double) @160 20/10
 

Οι Τσεχοι μετα τη νικη με 2-1 επι της Βουλγαριας εχουν μια μεγαλη ευκαιρια να κερδισουν και αποψε απεναντι στο Μαυροβουνιο και να κανουν αλμα προκρισης στην τελικη φαση του Euro 2020.
Oι γηπεδουχοι ειχαν την τυχη να πεσουν σε ενα πολυ βατο ομιλο και αν εξαιρεσουμε την Αγγλια που ειναι το μεγαλο φαβορι, ειναι σε πολυ πλεονεκτικη θεση καθως οι υπολοιπες ομαδες που απαρτιζουν τον ομιλο ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου. Μπορει στην πρεμιερα να διασυρθηκαν με 5-0 στο νησι απο τους Αγγλους αλλα αυτο δεν αποτελει σοβαρο κριτηριο καθως λογικα ολες οι ομαδες θα χασουν ειτε ευκολα ειτε δυσκολα στην Αγγλια. Στη συνεχεια επικρατησαν με 2-1 επι της Βουλγαριας και με μια πιθανη νικη σημερα θα παρουν σημαντικο προβαδισμα εν οψει της συνεχειας.
Το Μαυροβουνιο απο πολυ νωρις βρισκεται με την πλατη στον τοιχο και ουσιαστικα μονο με νικη σημερα μπορει να ελπιζει σε προκριση. Οι 2 ισοπαλιες με Βουλγαριας εκτος και Κοσοβο εντος μπορει να μην ειναι και τα πιο ασχημα αποτελεσματα αλλα σε ενα ομιλο με 1 ουσιαστικα θεση προκρισης δεν μπορεις να ελπιζεις αν δεν κανεις νικες. Περα απο τις 2 αυτες ισοπαλιες οι Μαυροβουνιοι εχουν ηττηθει και αυτοι απο την Αγγλια εντος εδρας με το βαρυ 1-5.
Ξεκαθαρο φαβορι σε αυτο το ματς οι γηπεδουχοι Τσεχοι που πιστευω πως θα αδραξουν την ευκαιρια να παρουν πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων στη μαχη της 2ης θεσης, προσδωκοντας ισως και μια ισοπαλια στο Βουλαρια - Κοσοβο που θα τους δωσει ακομη μεγαλυτερο πλεονεκτημα.
Ο ασσος σε νορμαλ επιπεδα αλλα προσωπικα θα προτιμησω το επιπλεον ρισκο με τον ασσο απο ημιχρονο που σαφως δινει μεγαλυτερη αποδοση. Αλλωστε σε τετοια ματς οι γηπεδουχοι μπαινουν δυνατα εξ αρχης ωστε να μην μπουνε σε περιπετειες στο 2ο ημιχρονο. Παμε λοιπον με τον ασσο απο ημιχρονο με αποδοση που αγγιζει τα ορια του τριπλασιασμου.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)