Select your timezone: Select
Lumpe13

Faroe Islands v Norway

06/10 21:45
Added 2019/06/10 20:34 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 4.5) @9.000 10/10 -10.00

Για τα προκριματικά του EURO 2020 η Βουλγαρία υποδέχεται το Κόσσοβο. Ματς του 1ο ομίλου, τον απαρτίζουν επίσης Αγγλία, Τσεχία και Μαυροβούνιο.

Την πρώτη της ήττα υπέστη η Βουλγαρία την προηγούμενη αγωνιστική καθώς έφυγε με άδεια χέρια από την Τσεχία(2-1). Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, δεν μπόρεσε να το κρατήσει για πολύ καθώς στο 19΄δέχτηκε την ισοφάριση. Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που στην συνέχεια έπαιξαν σχεδόν μονότερμα την ομάδα της Βουλγαρίας , στο ξεκίνημα της επανάληψης έκανα και δεύτερο τέρμα ενώ μέχρι το τέλος έχασαν ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ , με την ομάδα της Βουλγαρίας να μην μπορεί να αντιδράσει. Πρώτη ήττα σε 3 αγώνες αλλά και χωρίς νίκη καθώς στα 2 πρώτα ματς είχε ισάριθμες ισοπαλίες με Κόσοβο και Μαυροβούνιο. Σήμερα θέλει μόνο το τρίποντο, δύσκολα πάντως θα διεκδικήσει κάτι καλό στον όμιλο.

Το Κόσσοβο έχει ξεκινήσει τον όμιλο με 2 ισοπαλίες στα 2 πρώτα ματς. Στην πρεμιέρα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Βουλγαρία ενώ την Παρασκευή το βράδυ απέσπασε ισοπαλία με το ίδιο σκορ στο Μαυροβούνιο. Ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο πέτυχε και το μοναδικό του γκολ, στην επανάληψη όμως οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να δεχτεί στο 69΄ την ισοφάριση ενώ στην συνέχεια απειλήθηκε και με ήττα. Αυτό ήταν το 12ο σερί ματς σε επίσημα παιχνίδια που αποφεύγει την ήττα δείχνοντας όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερη βελτίωση! Και αυτό πάντως όπως και η σημερινή αντίπαλος της δύσκολα μπορεί να στοχεύσει ψηλά στην βαθμολογία, για λόγους όμως γοήτρου, και όχι μόνο, θα ήθελε να τερματίσει ψηλότερα στην βαθμολογία από τις "γειτόνισσες " της.

Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση. Η Βουλγαρία δεν πείθει ενώ αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα, αντίθετα το Κόσσοβο έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο αλλά έχει σήμερα πολλές και σημαντικές απουσίες. Περιμένω σκληρή μάχη και θα ποντάρω στο να σκοράρουν αμφότερες.

Πρόταση : Βουλγαρία - Κόσσοβο GG

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)