Select your timezone: Select
Lumpe13

Greece v Armenia

06/11 21:45
Added 2019/06/11 20:21 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Correct Score @450 10/10 -10.00

Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε την Αρμενία για την 4η αγωνιστική του 10ου προκριματικού ομίλου του Euro 2020. Στην βαθμολογία 1) Ιταλία 9 β. 2) Φιλανδία 6 β. 3) Ελλάδα 4 β. 4) Βοσνία 4 β. 5) Αρμενία 3 β. 6) Λιχτενστάιν 0 β.

Ήττα για την Ελλάδα εντός προγράμματος πριν λίγες μέρες κόντρα στην Ιταλία με 3-0 στο ΟΑΚΑ αλλά αυτό που έφερε απογοήτευση ήταν η άθλια εμφάνιση της. Με άμυνα παιδική χαρά δέχθηκε στο πρώτο μέρος 3 τέρματα ενώ είδε την αντίπαλο της να χάνει ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Έχει σαν στόχο την πρόκριση στα τελικά του ερχόμενου καλοκαιριού και αναμένεται να δώσει μάχη κυρίως με την Βοσνία και δευτερεύων με την Φιλανδία , με την λογική πως η Ιταλία δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Στην βαθμολογία έμεινε στους 4 βαθμούς, έχοντας στα πρώτα ματς μια νίκη και μια ισοπαλία.

Η Αρμενία στα 3 πρώτα της ματς έχει μια νίκη και 2 ήττες. Πρώτα ηττήθηκε Φιλανδία και Βοσνία και το περασμένο Σάββατο νίκησε πολύ εύκολα το Λιχτενστάιν με 3-0. Ήταν πολύ ανώτερη του αντιπάλου της και χωρίς να δυσκολευτεί κατάφερε να σκοράρει 2 φορές στα πρώτα 20΄ λεπτα και στην ουσία να "κλειδώσει" το τρίποντο. Γενικά είναι μια αδύναμη ομάδα και δύσκολα θα κάνει κάτι καλό στον όμιλο, πέρα από το να μην τερματίσει τελευταία στην βαθμολογία. Σύμφωνα πάντως με τον τοπικό τύπο υπάρχει δυσαρέσκεια για τον προπονητή της ομάδας και δύσκολα θα βγάλει την χρονιά στον πάγκο της.

Γκρίνια και κατήφεια για την Εθνική μας μετά το άσχημο αποτέλεσμα και με τον τρόπο που ήρθε από την Ιταλία. Αν πάντως θέλει να μην βγει εκτός πρόκρισης από τόσο νωρίς επιβάλλεται απόψε να τα αφήσει πίσω της όλα και να κερδίσει έναν αδύναμο αντίπαλο. Με δεδομένο πως δεν έχουμε το εύκολο γκολ αλλά και την αδυναμία της Αρμενίας σαν ομάδα βλέπω νίκη της Ελλάδας με λίγα γκολ. Σκορ 2-0

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)