Select your timezone: Select
toptip

Hafnarfjordur v Stjarnan

06/14 22:15
Added 2019/06/14 19:52 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 3.0) @2.200 10/10 +12.00

Καλησπέρα και πάλι σε όλους . Ακόμη μία επιλογή απο την νησιωτική Ισλανδία των βορείων θαλλασών ! Με τρία ματς να έχει το σημερινό πρόγραμμα και άλλα τόσα αυριο , συνεχίζεται η 8η αγωνιστική . Σπουδαίο ματς αυτό , μεταξύ της γηπεδούχου Χαφνάρφιορντουρ και της φιλοξενούμενης Στιάρναν ( Αστερι του Βορρά ! ) . Η μεν Χαφνάρφιορντουρ που τα τελευταία χρόνια είναι στο πάνω ράφι και έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα , τα τελευταία 10 χρόνια , αντιμετωπίζει την ανερχόμενη δύναμη επίσης των τελευταίων 5-6 χρόνων , με μία κατάκτηση πρωταθλήματος και κάτι κύπελλων ! Στην βαθμολογια , μετα τις 7 πρώτες αγωνιστικές , η μεν Χαφνάρφιορντουρ βρίσκεται στην 4η θέση , με 11 βαθμούς , η οποία όμως στις πρώτες αγωνιστικές έκανε αρκετές > , αλλά στην συνέχεια πήρε τα αποτελέσματα και πλέον απέχει 5 βαθμούς απο την κορυφή , έχασε μεν απο την πρωτοπόρο Μπρέινταμπλικ στην τελευταία αγωνιστική , στο εκτός έδρας ματς , με σκορ 4-1 , αυτό όμως δεν την πτοεί , γιατί στην έδρα της έχει μέχρι τώρα 3 νίκες , σε ισάριθμα ματς , με 8 γκολ στο ενεργητικό της και 4 στο παθητικό της .
Στην ίδια θέση , με τους ίδιους φυσικά βαθμούς , βρίσκεται και η αντίπαλος της , η Στιάρναν , η οποία όπως ανέφερα , έχει κάνει πολύ καλα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και εκτός του ενός πρωταθλήματς , πάντα πλασάρεται στην πρώτη τετράδα , με πολύ καλές εμφανίσεις . Επιθετική ομάδα , αλλά η άμυνα της δεν είναι οσο καλή θα μπορούσε να είναι και να την βοηθήσει , ωστε να πάρει και άλλα καλύτερα αποτελέσματα . Στ εκτός έδρας ματς , έχει μία νίκη , μία ισοπαλία και μία ήττα , με 5 γκολ στην επίθεση της και 6 γκολ στην άμυνα της .
Θα μπορούσα απλά να πονταρω στην Χαφνάρφιρντουρ , ωστόσο θα προτιμήσω το οβερ 3 , πιστευοντας οτι και οι δύο ομαδες θα σκοράρουν .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)