Select your timezone:
Select
2019/06/26 21:06 bet title Home/No (Results/Both Teams To Score) @2.100 5/10
 

Καλησπέρα στην παρέα του prognostika.net και τους φίλους που την παρακολουθούν . Λίγα και σήμερα τα ματς στο κουπόνι , όποιος μπορεί και προλαβαίνει αυτά που έγιναν νωρίτερα , εχει καλώς , οι υπόλοιποι οτι απομενει !
Για το Κυπελλο των εθνων της Αφρικής , θα γίνει το ματς της Αιγύπτου , με αντίπαλο την ομάδα του Ζαϊρ ( Λ.Δ. Κονγκό πλέον ) για μία θέση στην επομενη φαση . Αυτό θα είναι το δεύτερο ματς και για τις δύο ομάδες , με την μεν Αίγυπτο να έχει νικήσει την Ζιμπάμπουε , με σκορ 1-0 , ενω το Ζαϊρ είχε χάσει απο την Ουγκάντα , με σκορ 2-0 και είναι σε δυσμενή θέση . Δυο θα είναι οι προνομιούχες θέσεις για την επόμενη φάση και λογικά θα τις κατακτήσουν η Ουγκάντα και η Αίγυπτος που εχουν ήδη απο μία νίκη . Ειδικά για την Αίγυπτο που είναι και η επιλογή μου για σήμερα , αν κερδίσει το σημερινό ματς , τότε είναι 100% σίγουρη , ενω για το Ζαϊρ δεν συμβαίνει το ίδιο , αν και πολύ δύσκολα θα καταφερει να πάρει κάποιον βαθμό .
Λογικά και με τις μεχρι τωρα εμφανίσεις της Αιγύπτου , θα δούμε σήμερα ενα ματς με λίγες ευκαιρίες και πιθανότατα όλε απο την Αίγυπτο και να πάρει μία > νίκη για να συνεχίσει στην επόμενη φάση .
Οπότε το να κερδίσει η Αίγυπτος χωρίς να δεχθεί γκολ , είναι πολύ λογικό .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)