Select your timezone:
Select
2019/07/05 18:54 bet title Away/Over (Result/Total Goals 2.5) @600 10/10
 

Η Στρόμσγκοντσετ θα φιλοξενήσει την Στάμπαεκ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νορβηγίας.

Η Στρόμσγκοντσετ συνεχίζει να προβληματίζει με την πορεία της στο πρωτάθλημα και μετά από 13 ματς είναι στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς. Έχει μόλις 2 νίκες και αυτές εντός έδρας ενώ διαθέτει και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος οπότε μόνο παράπονα δεν μπορεί να έχει από την θέση την οποία κατέχει. Την προηγούμενη εβδομάδα απέσπασε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από την Σάρπσμποργκ δείχνοντας πάντως κάποια σημάδια βελτίωσης. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη έδειξε για μια ακόμα αγωνιστική τα πολλά αμυντικά προβλήματα δεχόμενη την ανατροπή αλλά τουλάχιστον αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 71΄. Αυτό ήταν το πέμπτο ματς στην σειρά που δεν παίρνει το τρίποντο, έχοντας στα υπόλοιπα 4 υποστεί ισάριθμες ήττες.

Η Στάμπαεκ επίσης παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 15η και προτελευταία θέση με 11 βαθμούς, έναν μόλις περισσότερο από την σημερινή της αντίπαλο. Την περασμένη εβδομάδα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Ρανχάιμ. Κακό ματς καθώς και οι δύο ομάδες είχαν πρώτο μέλημα να μην χάσουν με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν άτολμες επιθετικά και να δημιουργηθούν ελάχιστες καλές στιγμές. Έστω και έτσι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και σε συνδυασμό με την νίκη στο προηγούμενο ματς πήρε μια μικρή αλλά σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Στα θετικά πως παρά την άσχημη πορεία της ομάδας, το κλίμα παραμένει θετικό και υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα ανακάμψει αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιους στόχους.

Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα δώσουν μάχη για την σωτηρία. Από την μία οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν εδώ και 5 αγωνιστικές ενώ αμυντικά δέχονται πολύ εύκολα γκολ. Από την άλλη η Στάμπαεκ που έχει δείξει κάπως καλή εικόνα στα 2 τελευταία της ματς, δέχεται δύσκολα γκολ αλλά δεν σκοράρει εύκολα! Θα πάω με τους φιλοξενούμενους καθώς θεωρώ πως είναι καλύτερη ομάδα και θα πάρουν την νίκη, επίσης περιμένω και αρκετά γκολ στην αναμέτρηση καθώς και οι δύο θέλουν το τρίποντο.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Lumpe13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)