Select your timezone: Select
Lumpe13

Isloch Minsk v Slavia Mozyr

07/07 16:00
Added 2019/07/07 13:41 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Over (Result/Total Goals 2.5) @650 10/10 -10.00

Η Ισλοχ Μινσκ θα αντιμετωπίσει την Σλάβια Μοζίρ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας.

Η Ισλοχ μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση με 22 βαθμούς έχοντας ρεκόρ 7 νίκες , 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Βασίζεται κυρίως στην έδρα της έχοντας την καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος καθώς σε 7 ματς έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ έχει δεχτεί μόλις 2 τέρματα. Αντίθετα με τις εκτός έδρας επιδόσεις της που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με 1 νίκη και 5 ήττες στις 6 εξόδους της. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την συντριβή στην έδρα της πρωτοπόρου Ντιναμό Μπρεστ με 5-1 καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Έτσι, σήμερα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες έχοντας σαν στόχο να αφιερώσει ενδεχόμενη νίκη και στον προπονητή της ομάδας ο οποίος για λόγους υγείας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η Σλάβια Μοζίρ θεωρείται από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος καθώς αν και νεοφώτιστη στην βαθμολογία φιγουράρει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Το εντυπωσιακό είναι πως εκτός έδρας έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από ότι εντός έχοντας μόλις 2 ήττες σε 7 ματς μακριά από το σπίτι της. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε, ύστερα από μικρό αήττητο σερί 4 αγωνιστικών , εντός έδρας από την Σαχτιόρ με 1-0 καθώς δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που έκανε κυρίως στο πρώτο μέρος , στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο καλή και τελικά έχασε το ματς με τέρμα που δέχτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ενδιαφέρον αναμέτρηση καθώς από την μια έχουμε μια δυνατή εντός έδρας ομάδα με πολύ καλό σερί και από την άλλη μια νεοφώτιστη μεν αλλά με άγνοια κινδύνου δε ομάδα που εκτός έδρας έχει πάρει μέχρι στιγμής αρκετά θετικά αποτελέσματα. Θα ρισκάρω στην έκπληξη και στην νίκη της Σλάβιας, αλλά το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να τα καταφέρει!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)