Select your timezone: Select
Puskas13

AIK v Elfsborg

07/13 17:00
Added 2019/07/13 13:50 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Total - Home 1.5) @1.900 10/10 +9.00

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας η ΑΙΚ υποδέχεται την Έλφσμποργκ.

Από εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κάλμαρ προέρχεται η ΑΙΚ με 1-0, σε ένα ματς που ουσιαστικά έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Στο πρώτο μέρος παρά τον καλό ρυθμό, δεν είχε μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο μέρος η ΑΙΚ πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 56΄ είχε την πολυτέλεια να διαχειριστή το ματς και κλείνοντας τους χώρους προς την εστία της κράτησε το προβάδισμα της ως το τέλος. Με αυτή την νίκη διατήρησε την επαφή της με την κορυφή καθώς έφτασε τους 28 βαθμούς και είναι στο μείον 6 από την πρώτη Μάλμε. Μεσοβδόμαδα όμως δέχτηκε την ήττα σοκ για το πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού για το Champions League στην Αρμενία από την Αραράτ με 2-1 και πλέον θέλει μόνο την νίκη στην ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Χέλσινμποργκ προέρχεται η ομάδα της Έλφσμποργκ την περασμένη εβδομάδα. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 56΄, όμως οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος του ματς έσωσαν την παρτίδα ισοφαρίζοντας και έτσι έμεινε ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι μετά από 14 ματς βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς , αρκετά μακριά πάντως από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΑΙΚ μπορεί να προέρχεται από ήττα μεσοβδόμαδα αλλά στο πρωτάθλημα δείχνει σοβαρότητα και προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους κινούνται στην μετριότητα και ειδικά εκτός έδρας δείχνουν πολλές αδυναμίες. Οι γηπεδούχοι έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο για την νίκη και θεωρώ πως εύκολα η δύσκολα θα τα καταφερουν.

Πρόταση ΑΙΚ OVER 1,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)