Select your timezone: Select
Puskas13

Lillestrom v Stromsgodset

07/14 21:00
Added 2019/07/14 18:33 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Total - Home 1.5) @1.900 10/10 +9.00

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας η Λίλεστρομ υποδέχεται την Στρόμσγκοντσετ.

Από βαριά ήττα με 5-2 στην έδρα της Κρίστιανσουντ προέρχεται η Λίλεστρομ προσθέτοντας μια ακόμα άσχημη εμφάνιση κατά την φετινή σαιζόν. Τραγική η αμυντική της συμπεριφορά, μέχρι το 35΄είχε προλάβει να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της 3 φορές και ακόμα και όταν μείωσε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήταν πολύ αργά για να μπει ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Αυτή ήταν η 4η ήττα της στα τελευταία 6 ματς με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απομακρυνθούν απο την επικίνδυνη ζώνη καθώς μετά από 14 ματς βρίσκονται μόλις στο συν 2 από την γραμμή σωτηρίας και στην 11η θέση με 15 βαθμούς.

Η Στρόμσγκοντσετ παρά την αλλαγή προπονητή πριν 20 μέρες, δεν είδε την εικόνα της και τα αποτελέσματα της να βελτιώνονται και προέρχεται από ακόμα μια ήττα. Υποδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα την Στάμπαεκ και δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήττα με 2-0, αν και όλα ίσως να ήταν διαφορετικά αν στο 7΄ είχε ανοίξει το σκορ στην ευκαιρία που της παρουσιάστηκε από τα 11 βήματα. Αστόχησε όμως και λίγα λεπτά αργότερα είδε την φιλοξενούμενη να ανοίγει το σκορ. Προσπάθησε να αντιδράσει αλλά παρά το γεγονός πως έκανε 2-3 καλές φάσεις δεν ήταν εύστοχη, για να έρθει σε αντεπίθεση της Στάμπαεκ στο 81΄και το 2-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς. Έτσι συνεχίζει να είναι ουραγός στην βαθμολογία με 10 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό με την μέχρι τώρα εικόνα της.

Ματς ανάμεσα στον στραβό και τον μονόφθαλμο. Και όπου στραβός η φιλοξενούμενη που στα τελευταία 13 ματς έχει μόλις μια νίκη ενώ διαθέτει και μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Και όπου μονόφθαλμος η Λίλεστρομ που ναι μεν δεν είναι στα καλύτερα της και προέρχεται από πεντάρα αλλά τουλάχιστον στην έδρα της είναι ανταγωνιστική. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι έχουν τον κατάλληλο αντίπαλο για να επιστρέψουν στις νίκες.

Πρόταση : Λίλεστρομ OVER 1,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)