Select your timezone: Select
Puskas13

Helsingborg v Sirius

07/15 20:00
Added 2019/07/15 15:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @1.950 10/10 -10.00

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας η Χέλσινμποργκ θα υποδεχτεί την Σίριους.

Από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Έλφσμποργκ προέρχεται η Χέλσινμποργκ και αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς που μένει αήττητη μετά την αλλαγή στον πάγκο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χένρικ Λάρσον. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε φύγει και με την νίκη καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 87΄- είχε προηγηθεί στο 56΄- ενώ στις αρχές του πρώτου μέρους είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει το πέναλτι. Έτσι παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στην 11η θέση με 14 βαθμούς, μόλις 3 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με στόχο το πρώτο τρίποντο εντός έδρας μετά από καιρό καθώς αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 ματς που έδωσε στο σπίτι της.

Στα ίδια βήματα βαδίζει και η Σίριους, με την σημερινή αντίπαλο της, που επίσης προέρχεται από ισοπαλία, 1-1 εντός με την Έστερσουντ. Παρά το γεγονός πως στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτερη και αυτή που δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπεροχή της με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία χωρίς τέρματα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε την ψυχρολουσία μένοντας πίσω στο σκορ, για να συνέλθει στην συνέχεια και αφού πίεσε αρκετά την αντίπαλο της έφτασε στην ισοφάριση στο 80΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με αυτό τον βαθμό έφτασε τους 17 και βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας για την ώρα «μαξιλαράκι» ασφαλείας 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Ανάλογη συνέχεια θέλει και σήμερα έχοντας τον αέρα των δύο συνεχόμενων νικών της στα τελευταία 2 ματς που έδωσε εκτός έδρας.

Η Χέλσινμποργκ μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση αλλά μάλλον είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Το γεγονός πως εντός δεν κερδίζει εύκολα σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της Σίριους στα εκτός κάνει την σημερινή αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη. Δεν βγαίνει εύκολα σημείο αλλά με τα αμυντικά προβλήματα που έχουν αμφότερες και την ευκολία με την οποία παραβιάζεται η εστία τους μπορούμε να δούμε σήμερα αρκετά γκολ στην αναμέτρηση.

Πρόταση : Χέλσινμποργκ – Σίριους OVER 2,5 γκολ

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)