Select your timezone:
Select
2019/07/15 20:21 Grindavik v Akranes (Team To Score First) @2.400 10/10
 

Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους και στους συνεργάτες του prognostika.net και οχι μόνο . Λίγα τα ματς καθημερινά στο κουπόνι του στοιχήματος , ακόμη λιγότερα σήμερα και ειδικά μετά το απόγευμα είναι ακόμη λιγότερα . Οσοι προλαβαίνουν να διαβάσουν και να έχουν έτοιμες τις αναλύσεις απο νωρίς , εχει καλώς , κάποιοι άλλοι που δεν προλαβαίνουν όλες τις ωρες , οτι προλαβαίουν να ετοιμάσουν και όσα ματς απομένουν , που ξεκινάνε πιό αργά .
Απο την Ισλανδία , θα είναι η σημερινή επιλογή μου και απο την πρώτη κατηγορία της χώρας . Αντίπαλοι θα είναι η Γκρίνταβικ και θα φιλοξενήσει την Ακράνες . Για την 12η αγωνιστική θα γίνει αυτό το ματς ( εχει ξεκινήσει ο δευτερος γύρος εκεί ) , για τις δύο ομάδες , ενω οι υπόλοιπες ομάδες εχουν κάνει αυτή την αγωνιστική ( εκτός απο το έταιρο ζευγάρι που θα πάιξει σήμερα ) και η ανάγκη για βαθμούς κρίνεται αναγκαία και για τις δύο ομάδες , περισσότερο όμως για την Γκρίνταβικ , που βρίσκεται στην 9η θέση , με 12 βαθμούς και στην 11η θέση βρίσκεται η Βίκινγκουρ , η οποία με την σειρά της έχει να δώσει και αυτή σήμερα αγώνα επιβίωσης , με την Φίλκιρ . Το καλό με την Γκρίνταβικ είναι οτι έχει καλή έδρα , στα συνολικά 6 ματς που έδωσε στην έδρα της , έχει 2 νίκες , μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα , ακόμη πιό καλό στατιστικό είναι οτι στα τελευταία 3 ματς που εδωσε στην έδρα της , εχει μία νίκη και 2 ισοπαλίες , χωρίς να εχει χάσει . Αντίθετα με την Ακράνες , που ενω είχε ξεκκινήσει το πρωτάθλημα πάρα πολύ καλά και ήταν στην κορυφή για αρκετές αγωνιστικές , στην συνέχεια έκανε κοιλιά και με ενα σερί 2 νικών , 3 ηττών και μίας ισοπαλίας , έμεινε πίσω και τωρα βρίσκεται στην τρίτη θέση .
Το ζητούμενο σήμερα είναι , η γηπεδούχος Γκρίνταβικ να σκοράρει πρώτη , ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα .

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

toptip

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Vigor - Staal

    Mindozas 05/16 16:30 in 20 minutes
    Over (4,5) @2.300 9/10
    Norway, 3 division, 2 group. Newborn Vigor are outsiders of the league, thet lost all 6 matches, goals 7-24. Staal are in great form and won last games 4-3, 5-2 and 8-0.
    Read less
    Read more

Comments (0)