Select your timezone: Select
Lumpe13

Banants Yerevan v Cukaricki

07/16 18:00
Added 2019/07/16 16:55 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @650 10/10 -10.00

Επαναληπτικός για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League ανάμεσα στην Μπάνατς και την Τσουκαρίτσκι. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που η Μπάναντς κερδίσει με 3-0, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί παίζει με την νικήτρια του Μόλντε - ΚΡ Ρέικιαβικ.

Η Μπάνατς δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στο πρωτο ματς στο Βελιγράδι και ηττήθηκε με 3-0. Μπήκε σχετικά καλά στο ματς και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία αλλά δεν ήταν αποτελεσματική, αντίθετα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στην πρώτη μεγάλη φάση των Σέρβων αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της. Στην επανάληψη ήταν κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να δεχτεί στο τελευταίο δεκάλεπτο δύο ακόμα τέρματα και ουσιαστικά να αποχαιρετήσει την διοργάνωση από το πρώτο της ματς.

Ουσιαστική και αποτελεσματική την περασμένη εβδομάδα η Τσουκαρίτσκι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μια άνετη νίκη με 3-0 και να είναι με το 1,5 πόδι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Παρά το γεγονός πως τα δύο τελευταία της γκολ ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς πολύ νωρίτερα καθώς έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Έστω και έτσι πήρε ένα καλό σκορ και μόνο αν "αυτοκτονήσει" θα μπει σε περιπέτειες για την πρόκριση κόντρα μάλιστα σε εναν αδύναμο αντίπαλο. Εντυπωσιακό το γεγονός πως διαθέτει πολύ νεανικό ρόστερ έχοντας μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια που είναι από τα μικρότερα σε όλη την Ευρώπη!

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων. Οι Σέρβοι είναι κλάσεις ανώτεροι και έχουν υπερ τους ένα σκορ που δύσκολα έως απίθανο να ανατραπεί ειδικά από την ομάδα της Αρμενίας. Το γεγονός όμως που ουσιαστικά οι Σέρβοι είναι αδιάφοροι μπορεί να εκμεταλλευτή η γηπεδούχος και να φτάσει σε μια νίκη γοήτρου σε συνδυασμό τα πολλά γκολ καθώς δύσκολα η Τσουκαρίτσκι δεν θα σκοράρει για να κλειδώσει οριστικά την υπόθεση πρόκριση.

1 & OVER 2,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)